Het is vrijdag dus even tijd voor een kort overzichtje van de ultratop 50 op jouw favoriete website. Zo zijn er deze week 4 nieuwkomers te melden.

De eerste nieuwkomer is Blaze ft Barbara Tucker met het "Most precious love" komen ze nieuw binnen op plaats 43. Ook Christina Milan ft Young Yeezy komen nieuw binnen en dit op plaats 42 met hun "Say i". onze 3de nieuwkomers zijn de Beat Freaks die met hun "Somebody's watching me" binnenkomen op plaats 36 en zo een hit te pakken hebben.

Voor we aan de hoogste nieuwkomer zitten willen we toch even meegeven dat Li-ann in haar 3de week een fameuse stap in de goede richting zet want haar "Friday" gaat van plaats 40 naar 28. Artiesten voor levenslijn zijn zoals verwacht de hoogste nieuwkomer en nemen een mooie start op de 21ste plaats met hun "Iedereen wereldkampioen".

De top is vrijwel windstil. De enige nieuwkomer daarin is Mary J Blige & U2 met hun "One" gaan ze van plaats 12 naar plaats 8.Zo komen we al snel aan de top 5 die compleet hetzelfde eruit ziet als vorige week. Dit wil zeggen dat Sylver met "Lay all your love on me" op 5 staat en dat Bob Sinclar ft Steve Edwards met hun "World, hold on" 1 plaats hoger staat.

Het podium wordt geopend door Juanes met zijn "La Camisa Negra". Zilver is dan weer voor Shakira ft Wyclef Jean met "Hips don't lie" en gout is net zoals de voorbije 2 weken voor Marco Borsato met zijn "Rood".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: