Het is weer zaterdag dus tijd voor een nieuwe ultratop 50 en deze week hebben we liefst 6 nieuwkomers.

De eerste Mary J blige met haar "Be without you" komt ze nieuw binnen op plaats 50. Freemansons feat Amanda wilson mag dan weer nieuw binnenkomen op 47 met "watchin'". Ook wereldster 50 cent heeft een nieuwe single uit en deze heet "Hustler's ambition" en debuteert op plaats 41.

De 4de nieuwkomer is popqueen Madonna met haar nieuwe single "Sorry" komt ze mooi binnen op plaats 31. Chris Brown ft Juelz santa mogen met hun "Run it!" dan weer 10 plaatsen de hoogte in en belanden zo op plaats 26. Dat ARS oog heeft voor talent bewijzen ze met Hi-tack want deze nieuwe groep mag deze week weer 6 plaatsen de hootgte in met hun "say say say" en staan intussen al op de 22ste plaats. Ali tcheelab ft Leki daarentegen mogen dan weer mooi 8 plaatsen doorschuiven met hun "One love" en belanden op zo plaats 21.

Maar we zeiden het al Eursong boven en winnares Kate Ryan komt deze uit het niets binnen op plaats 14 met haar "Je t'adore". maar is zo nog niet de hoogste nieuwkomer die is voor sebiet. Kelly Clarkson gaat van 11 naar 7 met haar "Because of you".

De top 5 wordt geopend door onze vorige nummer 1 en dat is Udo met "Isn't it time" moet hij nu 5 plaatsen prijsgeven. Andrea Bocelli ft Marco borsato stijgen dan weer door van 6 naar 4 met hun "Because we believe". Op 3 blijft Eros Ramazotti hangen samen met Anastacia en hun "I belong to you". Op 2 blijft ook net zoals vorige week James blunt staant met zijn "Goodbye my lover".

Maar de absolute stunt deze week komt toch wel van onze Belle Perez want haar eurosong single "El mundo Bailando" komt gewoon vanuit het niets binnen op nummer 1 en we willen haar hieralvast proficiat met wensen. Haar single is intussen ook al de gouden status gepasseerd. Haar gouden plaat zal ze in het sportpaleis op 6 mei in ontvangst nemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: