Het is vrijdag dus tijd voor een blik te werpen op de ultratop 50. Deze week hebben we liefst 8 nieuwkomers.

De eerste nieuwkomer is Clouseau die komen piepen op plaats 49 met hun "Weg van jou". DJ Marcky komt 1 plaats hoger binnen met "I love p*ssy". De eerste eurosong nieuwkomer doet het nog bescheiden op 46 en dat is Roxanne met "push it". Later meer eurosong nog.

Paris avenue ft robin one mogen een heel pak plaatsen hoger binnenkomen met hun "in my mind" mogen ze dat doen op plaats 30. Lash komt zo ook nieuw binnen op 27 met hun "It's A shame".

Intussen zijn we al aan de top 10 toegekomen. Deze is wel zeer grondig door elkaar geschud. Zo wordt hij geopend door Madonna met "Sorry" die liefst 20 plaatsen stijgt. Kelly Clarkson verliest 2 plaatsen en komt op 9 maar de grote verliezer van de week is mogelijk wel James blunt die zijn 2 de stek moet inruilen voor een 8ste met zijn "Goodbye my lover". Ook Marco borsato en Andrea bocelli moeten 3 plaatsen prijsgeven.

In de top 6 van deze week komen we liefst 5 eurosongnummer tegen. Op 6 komt Barbara dex met haar "crazy" binnen. Tevens scoort ze zo haar eerste top 10 hit van haar carrière. Het enige niet eurosongnummer dat we nog niet waren tegengekomen was Eros Ramazotti en Anastacia die op 5 staan met hun "I belong to you" moeten ze ook wel 2 plaatsen inleveren.

La Sahkra komt vanuit het niets op 4 binnenwaaien met haar "Wonderland" een mooie prestatie. Kaye styles doet nog een tikkel beter want zijn "Profile" komt nieuw binnen op 3! Op 2 komen we dan weer Kate Ryan tegen die van plaats 14 doorstijgd maar die voor de 2de week oprij geklopt wordt door Belle Perez. Want "El mundo bailando" is voor de 2de week oprij de best verkopende single van vlaanderen. Proficiat Belle!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: