Net zoals elke week krijg je deze week op vrijdag weer een overzicht van de ultratop 50 bij ons.

We beginnen deze week ons overzicht bij Nickelback met hun far away komen ze nieuw binnen op 45. Ook nieuw maar dan op plaats 42 is Andrea bocelli en marco borsato met because we believe. Ook de Bloodhound gang met uhn tiss uhn tiss uhn tiss mogen voor het proeven van de ultratop 50 en dat op plaats 41.

Op 39 mogen we Chris Brown begroeten met zijn Run it!. De eerste sterke stijger komen we tegen op plaats 29 pas tegen en dit is Ali tcheelab ft leki die met hun one love liefst 18 plaatsen de goede kans uitgaan.

Exact in de helft staat dan weer Beyonce ft slim thug met check on it. Zij steigen 24 plaatsen liefst. Maar de hoogste nieuwkomer is Basto! met hun Rock with you en dat op plaats 24.

De sterkste stijger is dan weer kersverse grammy winnares Kelly Clarkson met haar Because of you vliegt ze van 46 naar 18. Eros Ramazotti & anastacia gaan van 19 naar 12 met I belong to you. Maar stash ft sarah bettens gaan van 29 naar 11 met I need a woman en komen zo heel sterk in de geburen va de top 10.

De top 10 die wordt dan weer geopend door een stijger DJ Chicken vs sonic solutions met Nasty creep mogen ze 7 plaatsen omhoog.

De pussycat dolls stijgen van 9 naar 5 met hun stickwitu. Op 4 staat dan weer Katie Melua met haar Nine million bicycles. 1 plaats hoger staan de Black eyed peas met My Humps. James blunt moet tevreden zijn en blijft staan op 2 met zijn goodbye my lover en dit wil zeggen dat Udo voor de 5de week op rij de nummer 1 positie bekleed met zijn isn't it time.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: