Fans, collega's, vrienden, familie én verrassende BV's tonen hun liefde en groot hart in clip nieuwe single Robert Abigail

DJ/producer Robert Abigail moet zowat de grootste positivo op de planeet zijn en dat hoor je in zijn nieuwe single...én zie je ook in de bijhorende clip. 'People Get Up Again' (ft. Tricia McTeague) is een vlot in het oor liggende, pure feel good song, die gaat over het feit dat er momenteel dan wel veel problemen mogen zijn in de wereld (vluchtelingen-, milieu- en financiële crisis, oorlog, terrorisme, jongeren met psychische problemen...en wie weet welk onheil de Amerikaanse presidentsverkiezingen ons nog brengen), maar dat we het niet mogen opgeven, de moed niet mogen laten zakken, maar door onderlinge steun en liefde voor elkaar, op moeten staan en terugvechten!

Clip met verrassende BV's - opbrengst single voor Rode Neuzen Dag

Ter ondersteuning van deze single en om de positieve vibe beter te kunnen verspreiden, maakte Robert eigenhandig een bijhorend clipje. Hij deed een oproep aan zijn fans, vrienden, collega's,…om filmpjes in te sturen, waarin ze een korte boodschap van liefde over moesten brengen. De filmpjes stroomden binnen en Robert kleefde deze aan mekaar. In de clip duiken ook tal van leuke én verrassende bekende koppen op, zoals een hoogzwangere Lesley-Ann Poppe, rocker Guy Swinnen, Lindsay, Yentl Keuppens, De Romeo's, Silvy De Bie en dochter Noor, Laura Lynn en Matthias Lens, Kim Engelbosch, Lissa Lewis, Jamilla Baidou, Luc Steeno, Margot Hallemans (Hannah Van den Bossche in 'Familie'), e.v.a..

BEKIJK HIER de clip en ontdek ze allemaal!! De opbrengst van deze single schenkt Robert Abigail integraal aan Rode Neuzen Dag, waarmee hij bewijst het hart op de juist plaats te hebben.

'People Get Up Again', de nieuwe single van Robert Abigail, is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over