<in december 2015 kondigde Hooverphonic aan dat de video van ‘Badaboum’ werd geselecteerd voor het Frames Film Festival in Mumbai in de categorie ‘Music Video’. De groep maakt vandaag met veel fierheid bekend dat de video –geproducet door Bozon en geregisseerd door Jan Boon– van deze enorme hit de finale heeft gehaald van de competitie!

“Frames Film Festival congratulates you on making the cut for the final round of the music video category. Your entry, “Badaboum” will be screened at the fest as a part of the final nomination list for music videos. Congratulations on your success and wishing you good luck.”

Met ‘Badaboum’ heeft Hooverphonic op korte tijd bewezen dat hun terugkeer een enorm succes is; de charts liegen er niet om! ‘Badaboum’ is beschikbaar op iTunes, Spotify, Deezer en Apple Music. Het is de eerste single van hun nieuw album ‘In Wonderland’ dat uitkomt op 18 maart 2016.

Op dit album hoor je meerdere stemmen, zowel mannelijke als vrouwelijke, met verschillende timbres die elk nummer een eigen karakter geven. Het wordt dus een eclectische plaat, met als rode draad de melancholische strijkers die eigen zijn aan Hooverphonic.

TOUR DATA:

  • 04.04.2016 Den Atelier, Luxemburg
  • 06.04.2016 Ancienne Belgique, Brussel
  • 14.04.2016 De Roma, Antwerpen (uitverkocht)
  • 21.04.2016 Capitole, Gent
  • 22.04.2016 Le Forum, Luik

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: