Rock Werchter 2016 is vijf mooie namen rijker. Op de vooravond van de start van de ticketverkoop worden The Offspring, Bring Me The Horizon, Jamie xx, Beirut en MØ aan de line-up van het festival toegevoegd!

Negen namen zijn nu gekend. Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon komen naar Rock Werchter op vrijdag 1 juli. Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut staan er op zaterdag 2 juli. Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen op zondag 3 juli present geven. Meer namen volgen binnenkort.

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli in het Festivalpark in Werchter. Het beste van nu is te zien en te horen op 3 podia: Main Stage, The Barn en KluB C. Vier dagen lang wordt er gefeest, gezongen, gedanst. Het festival is nog zo veel meer. Lekker eten en drinken. Nieuwe graffiti kunst op North West Walls bewonderen. Gewoon even chillen. Genieten met nieuwe vrienden van de ondergaande zon. Het kan, het mag. Wie de festivalervaring met een nacht wil uitbreiden, kan vanaf woensdag 29 juni al terecht op camping The Hive. Nieuw in 2016 is The Hive Resort, de festivalcamping met net dat ietsje meer. Je kan er een tentje huren of een tipi. Je kan er deelnemen aan allerhande activiteiten. Je geniet er van nog meer en betere faciliteiten. Ontdek The Hive Resort en de packages die we aanbieden hier.

Kijk jij ook zo uit naar het eerste weekend van de zomervakantie? Wil je geen noot van Rock Werchter 2016 missen? Haal dan snel je ticket in huis. De ticketverkoop start morgenochtend om 9u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter 2016
Datum: 
30 juni - 3 juli 2016
Locatie: 
Festivalterrein, Rock Werchter

Reservatie:

Meer over