Na een uitverkochte show in De Casino in februari, komt Scott Bradlee op 29 maart met zijn Postmodern Jukebox terug voor een spetterende liveshow in Ancienne Belgique.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox geeft een twist aan de muziekgeschiedenis door hedendaagse nummers een vintage jasje aan te meten. Dit leidt keer op keer tot een inventieve herinterpretatie van het origineel.

Van Guns N’ Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot de doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore & Ryan Lewis, ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke in bluegrass tot Taylor Swifts ‘Black Space’ in vintage cabaret-stijl. Laat het maar over aan hen om er een geheel andere versie van te maken.

Geen mash-up, maar een vintage cover in een compleet andere muziekstijl, maar met behoud van de essentie van het nummer. Elke grote hit wordt ondergedompeld in het muzikale imperium van Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.

Het succes van pianist Scott Bradlee begon met release van zijn ‘Motown Tribute to Nickelback’ op het videoplatform YouTube. De video ging niet alleen in een recordsnelheid viraal over het wereldwijde web, het was ook meteen het startschot van zijn razendsnel groeiende populariteit.

Samen met Postmodern Jukebox is Bradlee verder gegaan met het verleggen van grenzen en dankzij YouTube zijn Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox inmiddels niet meer weg te denken uit het muzikale landschap.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, op 29 maart in Ancienne Belgique. Tickets te koop vanaf vrijdag 12 juni via www.abconcerts.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
Datum: 
29 maart 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over