W-festival 2023 : met de laatste 2 namen is onze line-up compleet !

Op zaterdag hebben we WET WET WET voor u in petto. Eindelijk, want we azen al sinds de start van het W-festival op deze wereldberoemde Schotse band. We zijn dus erg enthousiast - en jullie ongetwijfeld ook - om hen exclusief op onze podia te zien! Op zondag vereren niemand minder dan THE CARDIGANS ons met hun aanwezigheid! Na hun laatste concert in de AB (Brussel) in 2006, treden de Zweden exclusief in België op op W-festival 2023! Dit wordt dus een niet te missen optreden !

W-festival 2023 wordt opnieuw een editie om van te smullen! Maak deel uit van onze familie en kom van 25 tot 27 augustus naar het strand van Oostende!

Wet Wet Wet

Schotland's grootste muziek-export product uit de jaren '80 & '90 die de ene hit na de andere schreven, denk maar aan 'Love is all around', 'Sweet Little Mystery' & 'Angel Eyes' bijvoorbeeld.

The Cardigans

Zweedse band rond Nina Persson die in de jaren '90 wereldwijd scoorde met oa hun drie 'oorwormen' 'Lovefool', 'My Favourite Game' en 'Erase/Rewind'. Voor het eerst in België in zeven jaar...

Twee podia met de populairste rock, new wave, synthpop en disco bands uit de jaren '80 & '90 -

Tussen de optredens door zullen onze DJ's in de Batcave de beste new wave & synthpop nummers draaien! Terwijl de new wavers, EBM lovers en Goth adepten zich uitleven in de BATCAVE stage met oude helden en nieuwe talenten, van Fields of the Nephilim over Project Pitchfork tot Cold Cave, wordt de PGS Stage er ééntje voor duimen en vingers van af te likken. Een feest voor elke rechtgeschapen 80s liefhebber!

Met op vrijdag onze meest feestelijke line-up ooit: Het grandiose ‘Björn Again’ opent het festival om 14h, de perfecte opwarmer voor wat komen gaat. China Crisis, A Flock Of Seagulls en Midge Ure (ex Ultravox), samen goed voor een volledige juke-box meezing-hits zetten het feest verder en dé live afsluiter, VILLAGE PEOPLE, laat je vervolgens helemaal uit de bol gaan!

Om 22h sluit de PGS Stage haar deuren en voor diegenen die er niet genoeg van kunnen krijgen is er de THE BATCAVE DJ stage waar verder feesten kan tot in de vroege uurtjes!

Op zaterdag staat kwaliteit centraal: We openen met het Nederlandse Time Bandits, aansluitend dan Earth, Wind & Fire (Experience by Al McKay) en Nik Kershaw. In de vooravond volgen dan de Schotse hitmachine Wet Wet Wet en de Duitse Nena die ons allen in 2021 wist te verrassen met een dijk van een concert en als afsluiter (20h55) – op menig verzoek! – THE HUMAN LEAGUE!

De slotdag wordt er een eentje om nooit te vergeten en dat zal ondermeer te danken zijn aan de opener Bow Wow Wow en een echte 'afternoon headliner': Genesis (Classic) featuring Ray Wilson – één van de onvolprezen leadsingers van deze mytische band! Verwacht je aan een lawine van alle classic hits van Genesis! Dan na zeven jaar nog eens terug in ons land uit Zweden The Cardigans, als voorlaatste is er Natalie Imbruglia en het festival wordt dan afgesloten door OMD.

En ook op zaterdag én zondag blijft THE BATCAVE jullie tijdens en na de LIVE optredens voorzien van de beste tunes!

TICKETS

De full festival (combi) tickets – regular en vip – staan nu aan het reguliere tarief, booking protect Insurance is nu optioneel te verkrijgen!

KOOP JE TICKET VOOR JE FAVORIETE FESTIVAL NU EN SPREAD THE W-FEST VIBE!! Tot ziens op 25, 26 & 27 augustus in Oostende!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over