Publiek kiest groep voor Mainstage op vrijdag

Trek je dansschoenen maar aan en dans mee met Earth, Wind & Fire (feat. Al McKay)! Deze levende legendes komen op zaterdag 26 augustus naar W-fest en brengen een jukebox vol hits live op het podium. Onmogelijk om niet te bewegen, te dansen en mee te zingen met klassiekers als 'September', 'Let's groove', 'Boogie Wonderland', 'After the love has gone', de wereldwijde nummer 1 hit 'Fantasy' en nog veel, veel meer!

Op zondag 27 augustus hebben we een bijzondere dame uit ‘down under’ in de rij staan, een echt icoon uit de jaren 90. De ongelooflijke Natalie Imbruglia komt naar ons festival met haar wereldwijde hitsingles zoals 'Torn', 'Shiver', 'Wishing I was there', 'Wrong impression', 'Big Mistake' enzovoort.

Earth, Wind & Fire

Amerikaanse band die soul, funk, jazz- en discomuziek combineert en wereldhits scoorde met de singles 'September', 'Let's Groove', 'Boogie Wonderland' etc.

Natalie Imbruglia

Australische actrice/zangeres die in '97 de wereld veroverde met haar debuutsingle 'Torn', welke één van de best verkopende singles aller tijden werd in UK.

Publiek kiest act voor PGS Stage vrijdag 25 augustus

Time Bandits, The Church, Altered Images, Lavvi Ebbel, Buscemi vs Praga Khan, The Art of Noise, Cock Robin, China Crisis, Red Box

De komende weken worden alle namen bekendgemaakt. Eén slot - vrijdag 17h00 - heeft nog een naam nodig en wie dat zal zijn kan door jullie, ons publiek, beslist worden. Geef ons uw stemmen door voor 15 januari. Stemmen kan via deze link. We maken de winnaar én een andere mainstage-naam voor 26 augustus bekend op 3 februari.

Twee podia met de populairste rock, new wave, synthpop en disco bands uit de jaren '80

Tussen de optredens door zullen onze DJ's in de Batcave en de Dance Hall de beste new wave & synthpop nummers draaien!

Koop dus nu je tickets op www.w-festival.com.

Tot ziens op 25, 26 & 27 augustus in Oostende!

Terwijl de new wavers, EBM lovers en Goth adepten zich uitleven in de BATCAVE stage met oude helden en nieuwe talenten, van Fields of the Nephilim over Project Pitchfork tot Cold Cave, wordt de PGS Stage er ééntje voor duimen en vingers van af te likken. Een feest voor elke rechtgeschapen 80s liefhebber!

Met op vrijdag onze meest feestelijke line-up ooit:

Het grandiose ‘Björn Again’ opent het festival om 14h, de perfecte opwarmer voor wat komen gaat. A Flock Of Seagulls en Midge Ure (ex Ultravox), samen goed voor een volledige juke-box meezing-hits zetten het feest verder en dé live afsluiter, VILLAGE PEOPLE, laat je vervolgens helemaal uit de bol gaan!

Om 22h sluit de PGS Stage haar deuren en voor diegenen die er niet genoeg kunnen van krijgen zijn er de DANCE HALL en THE BATCAVE DJ stages waar verder feesten kan tot in de vroege uurtjes!

Op zaterdag staat kwaliteit centraal:

We openen met Nik Kershaw, aansluitend volgt dan Earth, Wind & Fire en in de vooravond is er Nena die ons allen in 2021 wist te verrassen met een dijk van een concert en als afsluiter (20h55) – op menig verzoek! – THE HUMAN LEAGUE! Wie de vijfde band wordt zal in februari worden onthuld!

De slotdag wordt er een eentje om nooit te vergeten en dat zal ondermeer te danken zijn aan de opener Bow Wow Wow en een echte 'afternoon headliner': Genesis (Classic) featuring Ray Wilson – één van de onvolprezen leadsingers van deze mytische band! Verwacht je aan een lawine van alle classic hits van Genesis! De derde naam wordt in februari bekend gemaakt. Als voorlaatste is er Natalie Imbrugliaen het festival wordt dan afgesloten door OMD.

En ook op zaterdag én zondag blijven de DANCE HALL en THE BATCAVE jullie tijdens en na de LIVE optredens voorzien van de beste tunes!

TICKETS

Koop je Early Bird tickets nu!

In de prijs van een dagticket zit als extra voordeel het gratis BOOKING PROTECT Insurance package wat inhoudt dat indien je dient te annuleren voor om het even welke reden je ticket wordt terugbetaald. De full festival (combi) tickets – regular en vip – staan nu aan het reguliere tarief, booking protect Insurance is nu optioneel te verkrijgen!

KOOP JE TICKET VOOR JE FAVORIETE FESTIVAL NU EN SPREAD THE W-FEST VIBE!!!
www.w-festival.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over