Woensdag 22 februari kon je op JIM voor de eerste keer kijken naar We Like To Party, JIM’s eigenzinnige partyreport. In We Like To Party trekt I’jay Dimitri elke week naar enkele fuiven en feesten om terug te komen met grappige, originele en zeer herkenbare reportages.

In de eerste aflevering zette I’jay Dimitri meteen de toon van het programma. Hij laat koppels een zo lang mogelijke ketting maken met kledingstukken, hij organiseert een wedstrijd ‘In het zakje blazen’ en hij gaat op zoek naar de beste choreografie van de week.

‘Amusement en ‘leute’ zijn de kernwoorden van We Like To Party. Toch brengen de camera’s van We Like To Party niet zomaar een sfeerverslag. I’jay Dimitri gooit zich volledig in de strijd en hij maakt zelf deel uit van de feestvierders. Hij entertaint de fuivende menigte als een echte MC en hij daagt hen zelfs uit. Zo laat hij enkele durvers strippen of van kledij verwisselen. Anderen doet hij de bamba of de limbo dansen en de strafste gasten laat hij vijf bh’s inzamelen. ‘Hoe gekker hoe liever’ is het motto van We Like To Party.

Als je onlangs het nachtleven bent ingedoken, let dan heel goed op want misschien zie je jezelf dan wel in actie!

# We Like To Party
Elke woensdag om 21u30
Elke zaterdag om 16u30, 20u en 23u30
Elke zondag om 18u30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: