Warre Borgmans, Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus, Mira Delbaen en Pascal De Witte gaan vandaag samen met regisseur Dirk Lavrysen van start met de generale week van 'Moord op de Oriënt Express' in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Binnen vijf dagen gaat de voorstelling in première en de ticketverkoop loopt als een trein. Deze klassieker van Agatha Christie blijft het publiek begeesteren. Deze befaamde en spannende treinrit is nu al bijna uitverkocht, daarom plande Backstage Producties extra voorstellingen in op zaterdag 3 en zaterdag 10 december, telkens om 15 uur. Rasacteur Warre Borgmans zal de legendarische Poirot vertolken en speelt deze voorstelling samen met een absolute sterrencast vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

KORTE INHOUD - DE KLASSIEKER VAN AGATHA CHRISTIE

Detective Hercule Poirot stapt aan boord van de luxueuze trein ‘The Oriënt Express’. Wat onmiddellijk opvalt, is dat de trein overboekt blijkt te zijn. Merkwaardig, zeker te midden van het winterseizoen. Gelukkig kan Poirot rekenen op de hulp van zijn oude vriend en verantwoordelijke over de trein, Monsieur Bouc, om hem aan de laatste luxe-cabine te helpen.

Aan boord ontmoet Poirot verschillende intrigerende personages waaronder een bejaarde Russische prinses, een Hongaarse gravin, een Schotse kolonel en een Amerikaanse zakenman genaamd Ratchett. Wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat de trein tijdelijk moet halt houden blijkt de dag nadien Ratchett vermoord te zijn.

Uiteraard zijn alle ogen gericht op de legendarische detective Hercule Poirot om het mysterie op te lossen, aangezien de moordenaar zich onder de gasten moet begeven. Spoor na spoor wordt onderzocht, elk bewijsmateriaal grondig bestudeerd, maar slaagt Poirot erin om op 48 uur de zaak op te lossen?

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

‘Moord op de Oriënt Express’, vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen:
CAST: Warre Borgmans, Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus, Mira Delbaen en Pascal De Witte
REGIE: Dirk Lavrysen
Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Productie: Backstage Producties
Tickets en informatie:
https://www.backstage-producties.be/programma/moord-op-de-orient-express-de-klassieker-van-agatha-christie

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: