Nog dit jaar staat er een drukgevulde festivalzomer en een Europese tour op de agenda van Whispering Sons en op dat elan gaat de Belgische postpunkband gewoon verder in 2025. Op donderdag 20 februari 2025 komt het vijftal naar De Vooruit in Gent. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 28 juni om 11u via livenation.be, democrazy.be en VIERNULVIER.gent.

De voorbije jaren heeft Whispering Sons langzaam maar zeker de grenzen van zijn eigen sound verlegd en overschreden. Terwijl debuutalbum 'Image' (2018) theatraal en groots was, richtte opvolger 'Several Others' (2021) zich meer op de sterkste kant van de band: pure, pretentieloze intensiteit. Na de release van 'Several Others' werkte de band twee jaar aan een nieuw album, dat eerder dit jaar verscheen. 'The Great Calm' is vrolijker en speelser, maar behoudt het Whispering Sons-DNA van duisternis en rauwe energie en emotie. Na een optreden op Rock Werchter volgende week en een Europese tour in het najaar, brengt Whispering Sons zijn verwoestende energie volgend jaar naar De Vooruit. Niet te missen!

Tickets voor het concert in De Vooruit zijn beschikbaar vanaf vrijdag 28 juni om 11u via livenation.be, democrazy.be en VIERNULVIER.gent en kosten €29 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over