Maandag 3 april is hét moment suprême voor de talrijke Blind Getrouwd-fans. Gemiddeld 1.192.000 kijkers (live +7) volgden het liefdesparcours van Evelien en Nicolas, Ben en Tine, Sally en Mathias en Veerle en Nick de voorbije weken, goed voor een marktaandeel van 37,6% (VVA 18-54, live +7).

Dé centrale vraag maandag: wie blijft getrouwd? Of wie wil scheiden? De vier koppels gaven mekaar het jawoord bij hun allereerste ontmoeting. Na hun trouwfeest vertrokken ze meteen op huwelijksreis, om zich daarna samen te settelen en het dagelijks leven te delen als man en vrouw. Vijf weken later keren de koppels terug naar de plaats waar het allemaal begon: de trouwzaal waar ze mekaar het jawoord gaven in aanwezigheid van vrienden en familie. Op maandag 3 april geven ze daar aan één van de experten het antwoord op dé grote vraag: blijven ze getrouwd, of vragen ze de scheiding aan?

Evelien en Nicolas: blijven ze samen of worden de emoties en de druk hen te veel?

Tine en Ben: voelden ze in die laatste week nog net dat tikkeltje meer?

Veerle en Nick: willen ze hetzelfde in de toekomst, en is er genoeg basis?

En wat met Sally en Mathias: hebben ze de vonk gevonden, die tot nu toe nog ontbrak?

Het einde van het experiment is ondertussen al drie maanden geleden. Op maandag 3 april komen de kijkers dus niet enkel te weten wie na vijf weken besloot getrouwd te blijven of te scheiden, maar ook hoe de zaken er op de dag van vandaag voor staan.

De afleveringen van Blind Getrouwd zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over