De 33 jarige Petra De Steur uit Aalter is zonder twijfel dé meest opvallende finaliste van 'Eurosong 2006'. De Belgische componisten Vincent Pierins en Patrick Hamilton componeerden het fijne nummer 'Wonderland'. La Sakhra werd geboren, een energieke getallenteerde jonge dame die terug gaat naar haar eerste muzikale passie: de liefde voor jazzy popsongs. Samen met de mensen van The Stage - het populaire Antwerpse dinner theater - heeft La Sakhra een flitsende act in elkaar gestoken die het nummer 'Wonderland' ondersteunt.

Tijdens Eurosong selecties legde La Sakhra een indrukwekkend parcours af door in de voorronde 2des te worden achter Belle Perez. Maar in de 2de halve finale die de groep des doods was kwam la Sakhra als machtige overwinnaar uit de bus. Maar uiteindelijk moest ze tevreden zijn met een 2de stek in de grote finale wat natuurlijk een schitterend resultaat is.

Nu mogen wij 15 stuks van deze prachtige single van La Sakhra weggeven. Natuurlijk krijg je deze single niet zomaar. Je moet het antwoord wel geven op volgende vraag:
Geef ons het jaartal waarin Petra een poging waagde voor eurosong.

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: