Peter Minnebo

Zaterdag 23 mei prijkte er in de grote hal van de Antwerpse Stadsfeestzaal een mega kerstboom, een vroege pré-summer kerstversiering? Een gedesoriënteerde Kerstman? Neen, het kerstgeschenk van Stanny Crets, de Winterrevue die terug naar Antwerpen komt in december gedurende bijna 4 weken. De drijvende krachten achter theater Elckerlyc, Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren, hadden enkele maanden geleden Stany Crets gevraagd voor hun nieuwe show te fungeren als regisseur, scenarist en conceptbedenker. Stany heeft als geen ander zoveel ervaring met revue, denk maar aan 'Oud België' en de kustrevues. Zaterdag was zijn creatieve puzzel volledig.

Het idee van Stany focust zich op “ een ouwbollig genre terug leven in blazen “. Een groep artiesten bij elkaar brengen die alle genres beheersen en humor hoog in het vaandel dragen. Een totaalspektakel van zang, dans, goochelen met een humoristische noot dat een breed publiek bereikt.

Jan Verheyen was de gelegenheidsgastheer op de persvoorstelling. Vele dagjestoeristen en kooplustigen uit de Antwerpse binnenstad konden het evenement volgen. De voltallige cast arriveerde, zoals het echte revueartiesten toekomt, met een limousine . Hieruit toverde Jan "The Magnificent Seven", de kern van de cast.

Here they are! Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Ann Van den Broeck. Verder nog Udo, Steven Delaere (de man die goochelen met muziek combineert) en last but not least de rapster Slongs Dievanongs met Antwaarpse puurheid. Choreografie onder leiding van Laurent Flament en muzikale leiding door Eric Melaerts.

Alle mogelijke arrangementen van gewone tickets,vip seats tot dineren in het theater en hotelarrangementen .. Alle info: www.winterrevue.be 070/691002 of Sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
17 december 2015 tot en met 10 januari 2016.
Locatie: 
theater Elckerlyc

Reservatie:

070/69 10 02
Meer over