Oompa, Loompa doompa-dee-dee, WONKA komt eindelijk naar je tv! Ontdek vanaf 24 april bij je thuis hoe een arme weesjongen enkel met behulp van een droom en een flinke portie creativiteit 's werelds beroemdste en meest fantastische chocolatier werd. Timothée Chalamet schittert in deze heerlijke familiemusical als Willy Wonka. Geniet van de verrukkelijke acteerprestaties van Olivia Colman, Rowan Atkinson, Calah Lane, Keegan-Michael Key en nog veel meer of lach je een deuk met Hugh Grant als de muzikale en vooral ingenieuze Oompa Loompa.

WONKA is vanaf 24 april beschikbaar op Prime Video, iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Telenet en op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

SYNOPSIS

Gebaseerd op het buitengewone personage dat centraal staat in Charlie and the Chocolate Factory, de parel in de kroon van Roald Dahl en één van de bestverkochte kinderboeken aller tijden, vertelt "Wonka" het wonderbaarlijke verhaal over hoe 's werelds grootste uitvinder, tovenaar en chocolademaker de geliefde Willy Wonka werd die we vandaag de dag kennen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over