Comedians Wouter Deprez, Lieven Scheire en Xander De Rycke slaan de handen in elkaar en hosten Captain Comedy Club. Bezoekers kunnen er tussen 9 en 26 juli terecht voor all things comedy: full shows, line-up nights, live podcasts en comedy talks.

Deprez, Scheire en De Rycke brengen er niet alleen hun eigen shows, maar duwen ook bevriende comedians het podium op. Alex Agnew bevestigde alvast zijn komst voor een live special van zijn populaire podcast Welcome To The AA. Henk Rijckaert speelt op meerdere avonden korte sets met nieuw materiaal. En ook o.a. Bart Cannaerts, Amelie Albrecht en Soe Nsuki zullen er te gast zijn. Captain Comedy Club zou normaal gezien al eind 2020 de deuren openen, maar werd omwille van de lockdown in ons land verplaatst naar deze zomer.

DE HOSTS
Wouter Deprez werkt momenteel aan een nieuwe voorstelling en brengt op 12, 13, 14 en 19 juli try-outs van zijn nieuwe show. Tijdens The Art of The Joke nodigt hij o.a. Bart Cannaerts uit voor een comedy talk. Ze vertellen over wat ze goed (en slecht) vinden. Een blik onder de motorkap van de comedy, zeg maar.

Lieven Scheire host line-up nights waarbij hij samen met enkele comedyvrienden stand-up speelt. Tijdens de live Nerdland podcast brengt hij zijn twee grote liefdes - comedy en science - samen. Scheire praat met Hetty Helsmoortel en Jeroen Baert over hun favoriete science comedy acts.

Xander De Rycke host het Opening Weekend van de club met twee eigenhandig samengestelde line-up nights. Hij speelt ook zijn zomerspecial 'Uitgerust & Immuun: Golf II', brengt zijn vrienden van Mosselen om Half Twee mee voor een live podcast en nodigt als afsluiter van Captain Comedy Club Amelie Albrecht, Soe Nsuki, Jade Mintjens en Roosje Pertz uit voor een all female comedy night.

LOCATIE EN TICKETS
Captain Comedy Club neemt zijn intrek in Hangar 43, een negentiende-eeuwse fabriekshal in Dendermonde, die vroeger bekend stond als ijsfabriek. De club ligt op 20 minuten rijden van zowel Antwerpen, Gent als Brussel.

Bezoekers dienen vooraf tickets te reserveren via captaincomedyclub.be.
Er zijn tafels van 2, 3 en 4 personen beschikbaar.

De shows starten telkens om 20u00. Maar tickethouders kunnen er al vanaf 18u00 terecht voor drinks en snacks. Captain Comedy Club wordt strikt volgens de geldende coronamaatregelen georganiseerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: