Op 12 oktober gaat Wouter Deprez in première met zijn nieuwe voorstelling ‘Speech’: een show die startte als een ode aan taal en al snel natuurlijk weer een heel andere richting uitging. Op dezelfde dag verschijnt ook Wouters nieuwe, gelijknamige boek. Daarin brengt Wouter een eerbetoon aan de taal waarin hij opgroeide.

SPEECH — nieuwe show

Speech, de show, is een ode, een liefdesverklaring en een aanklacht. Over hoe verwachtingen en realiteit ver uit elkaar kunnen liggen bij een kampeervakantie. Over het methode-onderwijs van zijn kinderen en hoe dat afsteekt tegen zijn eigen schooltijd, waarin meester Bilcke hem voorwaarts én achterwaarts leerde lezen. Over goede bedoelingen en slechte resultaten. En over het verschil tussen een autostrade en een expressweg.

Speech gaat op 12, 13 en 14 oktober in première in Schouwburg Kortrijk. De 3 première-voorstellingen zijn reeds uitverkocht. Alle tourdata vind je terug op www.wouterdeprez.be

SPEECH — nieuw boek
Speech, het boek, gaat dieper in op Wouters liefde voor zijn favoriete instrument: taal. Samen met hem ontdekt de lezer het plezier van taal, de kortsluitingen in logica en het genot van woorden te proeven in je mond tijdens het uitspreken. Deprez neemt ons mee op zijn eigen ontdekkingsreis in taal, aangevuld met fijne taalspelletjes.

Speech verschijnt op 12 oktober bij Borgerhoff & Lamberigts. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via de webshop van Wouter.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over