Vorig jaar sloot Xander De Rycke 2023 af met een zegetocht van drie uitverkochte 'Houdt het voor bekeken' shows in Lotto Arena Antwerpen. Eind dit jaar en begin 2025 doet hij het opnieuw en gaat hij nog een stap verder. De Rycke kondigt een extra, vierde show aan op 4 januari 2025. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.xanderderycke.be.

Houdt het voor bekeken

Ondertussen is het een jaarlijks hoogtepunt geworden. Xander De Rycke sluit het jaar af door het film- en televisielandschap in Vlaanderen stevig te fileren. Vorig jaar lokte de comedian maar liefst 15.000 bezoekers naar de Lotto Arena voor 'Houdt het voor bekeken'. Dit jaar overtreft hij zichzelf opnieuw. De Rycke kondigt vandaag een extra, vierde show aan op 4 januari 2025. Zo wordt hij de Vlaamse comedian met de meeste Lotto Arena-shows op zijn naam. Of zoals hij zelf zegt: "Dat maakt van mij toch wel de Bart Peeters van de comedy".

"Zoals jullie kunnen afleiden uit de affiche wordt het thema van de show 'Mission: Impossible'. Ik ga niet liegen: de lat ligt vrij hoog en er is wel wat druk om het even goed te doen als vorig jaar. Daarom dacht ik: wie beter dan Tom Cruise, de man die zichzelf van een berg zou werpen ter onzer entertainment, om te belichamen voor deze editie?" — Xander De Rycke

Over Houdt het voor bekeken 2024

Strakker dan de kuisploeg van Natalia, meer kijkers dan de opvolger van F.C. De Kampioenen en nog harder terug dan Bart De Pauw. Ook in 2024 keert ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’ terug naar Lotto Arena Antwerpen. En de lat ligt hoog. Het beter doen dan vorig jaar lijkt voor velen een onmogelijke missie, maar Xander is niet bang van een uitdaging.

U weet intussen waaraan u zich mag verwachten. Geen generische eindejaarsconference, wel een twee uur durende arenashow met vlijmscherpe grappen, de betere analyses over ons televisielandschap en een gratuite portie onnodige cameo’s.

Uw missie, als u ze aanvaardt, is het spektakel dit jaar niet te missen!

Speeldata

  • 28 december 2024
  • 29 december 2024
  • 3 januari 2025
  • 4 januari 2025

Tickets zijn nu verkrijgbaar via xanderderycke.be en lotto-arena.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over