anstaande zaterdag is het zover, dan wordt de mythische Zillion opnieuw tot leven gebracht. De organisatie van ‘ZILLION , The legend strikes back’ pakt uit met een wel zeer indrukwekkende productie. De cijfers spreken voor zich…1500M2 aan ledschermen, 200 lasers, 68 dansers en artiesten, massa’s pyro en dat alles op het grootste podium dat ooit voor een dance event in het Sportpaleis is opgebouwd. Bigger, better and stronger…die belofte zal de organisatie met deze productie alvast kunnen waarmaken.

Maar ook op de dansvloer zal het feest compleet zijn. Grote namen als DJ’s Judge Jules en Johan Gielen spelen samen met de resident DJ’s Mike Thompson, Sven Lanvin, Tom Leclercq, Mario Beirnaert, Bart Maes, Alain Faber en Dave Lambert. Zij zullen een moderne en progressieve set brengen, doorspekt met klassieke Zillion tracks.

De show wordt verder ingevuld met talloze acts door de originele Zillion cast als MC Zippora, De Kunstenaar en guest DJ Mark Ursa. De Anonymous Hackers brengen, net als vorig jaar, een Zillion Megamix.

‘ZILLION, THE LEGEND STRIKES BACK’ – zaterdag 19/03/2016 – SPORTPALEIS Antwerpen

  • Arena Ticket = €40,-*
  • ZIP Zone = UITVERKOCHT
  • ZIP Zone Package = UITVERKOCHT

(*Prijzen excl administratiefee)

Ticket verkoop via www.Zillion.xxx en www.teleticketservice.com

Van 21u tot 6u, min. leeftijd 18 jaar

Nieuwe dubbele Zillion CD

Meteen na de eerste editie vorig jaar bracht Zillion een CD uit. Deze werd goud met meer dan 10.000 verkochte exemplaren. Ook dit jaar is er opnieuw een CD beschikbaar met tal van klassiekers. Voor de fans die het allemaal opnieuw willen beleven.

Zillion – The Legend Strikes Back: Dubbele CD samengesteld door Frank Verstraeten en gemixt door DJ Dave Lambert

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over