Een week na aankondiging van het Zillion reüniefeest in het Antwerps Sportpaleis op 13 maart, zijn de reacties overweldigend. De tickets vliegen de deur uit en ook het aantal fans op de Facebook pagina blijft groeien. De kaap van 20.000 is reeds overschreden. Hét bewijs dat Zillion, ondanks 14 jaar stilte, nog steeds leeft onder de mensen. Tijd dus om de finale line-up van de avond bekend te maken. Naast een spectaculaire productie mogen de gasten zich ook verwachten aan een indrukwekkende line-up

van DJ’s en dance groepen van toen. Vast staat dat DJ’s als Dave Lambert, Sven Lanvin, Alain Faber, Mario Bernaerts en Mike Thompson plaats zullen nemen achter de draaitafel. Als resident DJ’s van Zillion weten zij, meer dan wie ook, met welke muziek ze het Zillion gevoel kunnen doen herleven. Uiteraard zullen ze de muziek van vroeger spelen, maar ook moderne tracks zullen niet ontbreken. Als live-dance acts zullen onder andere Rank 1, Push Live, 4 Strings en Virtual Zone hun opwachting maken. Het Antwerps Sportpaleis zal voor één nacht worden omgetoverd tot een gigantische Zillion met alle ingrediënten om je nog één keer die unieke Zillion ervaring te doen beleven.

Zillion resident DJ’s nemen plaats achter de draaitafel

Heel wat Belgische DJ’s hebben hun carrière grotendeels te danken aan Zillion. De club beschikte over een vaste kern van ‘resident’ DJ’s. Deze zullen dan ook allen hun opwachting maken op 13 maart. Jongens als Dave Lambert, Sven Lanvin, Mike Thompson, Mario Bernaert (DJ Mario), Dave Kane en Alain Faber zullen achter de draaitafel plaats nemen. Ze brengen een ‘sound’ van vroeger en nu met een modern sausje.

Live optredens van legendarische dance acts

In Zillion vonden ook regelmatig live optredens plaats van bekende dance acts als Virtual Zone, Push, Dave Kane en Rank 1. Velen zijn dan ook onlosmakend verbonden met Zillion. Zo is het nummer Virtual Zone van de gelijknamige dance groep zelfs uitgegroeid tot een heus Zillion athem (http://youtu.be/- 1XtKxmV3AM). De groep zal de track voor de gelegenheid nog één keer live brengen. Andere bevestigde live acts zijn Rank 1, Push, 4 String en Dave Kane.

Met deze line-up zal de unieke sfeer van Zillion op 13 maart gegarandeerd zijn. Hoogtepunt van de avond wordt de Zillion Megamix. Een half uur durende DJ mix die het beste brengt van de Zillion ‘sound’, begeleid door het nodige spektakel. De organisatie laat niets aan het toeval over om er, niet alleen muzikaal maar ook productioneel, een even spectaculaire als originele show van te maken. De gasten mogen zich verwachten aan tal van special effects en verrassende acts, alles overgoten met een modern sausje.

Volledige line-up
Live acts = Virtual Zone - Rank 1 - Push Live - 4 Strings
DJ’s = Dave Lambert - Sven Lanvin - DJ Mario - Dave Kane - Alain Faber - Mike Thompson MC en dansers = Zippora - MC Monday Midnite - De Kunstenaar
...and many more to be expected

Unieke dubbel CD

Wie na het Zillion Relive TheVibe reüniefeest maar niet genoeg kan krijgen van de sfeer en de muziek van toen, kan zich steeds de Zillion compilatie CD aanschaffen die voor de gelegenheid wordt gelanceerd. .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zillion party
Datum: 
13 maart 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over