Patiënten helpen. Dat is wat psychologen doen. Maar dat is buiten Veerle Goderis (een rol van Natali Broods) gerekend. Dat de therapeute van Lucas (Werner De Smedt) door en door slecht is, konden gemiddeld 884.517 kijkers (live +2) zien in de vierde aflevering van Zone Stad. De zogezegde zelfmoord van Jimmy bleek een wrede moord te zijn. De fans van de spannende politiereeks weten al dat Goderis eerder onder de categorie psychopate dan psychotherapeute valt, maar daarvan is het team van Zone Stad nog niet op de hoogte.

Op maandag 1 april 2013 zet Goderis haar snode plannen voort. En hoe. Kathy Vanparijs (een gastrol van Tine Van den Brande) wordt opgejaagd wild van de criminele vrouw. Het is al langer duidelijk dat Goderis geobsedeerd is door hoofdcommissaris Lucas, dus wanneer ze verneemt dat Lucas en zijn ex-vrouw terug een koppel vormen, wil ze koste wat het kost afrekenen met Kathy.

Suicide is easy
Tom staat gefrustreerd aan het bankloket aan te schuiven wanneer twee gemaskerde mannen de bank binnen vallen. Tom en Esther, die in de wagen aan het wachten was, zetten een spectaculaire achtervolging in. Lucas trekt naar zijn psychiater Veerle Goderis om haar te bedanken voor haar hulp. Hij denkt dat hij het vanaf nu aankan zonder therapie, maar dat zint Veerle niet. Wanneer ze van Lucas verneemt dat zijn ex-vrouw Kathy terug in zijn leven is, smeedt ze een plan om daar een stokje voor te steken.

Gastacteurs: Marijke Pinoy (Viviane), Filip Peeters (Didier), Rune Vandenbussche (Zoë), Stijn Devillé (Werner Devoogd), Nele Bauwens (Linda), Bart Coeckelbergh (Arkan), Sven Ronsijn (Dave), Irene Vervliet (vrouwtje bij bank), e.a.

Zone stad vanavond om 21.25 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: