De plaat ‘One-Armed Bandit’ betekende voor Zornik de ultieme doorbraak in 2004. Het concert in AB om de twintigste verjaardag van dit album te vieren is uitverkocht, maar Koen Buyse en zijn band zullen een extra show op zaterdag 16 maart 2024 spelen. De ticketverkoop is meteen begonnen.

De leden van Zornik hadden met singles ‘It’s So Unreal’, ‘Hey Girl’ en ‘Love Affair’ en een finaleplaats in Humo’s Rock Rally al hun plek in de Belgische rockscene opgeëist. Toen het album ‘One-Armed Bandit’ in 2004 uitkwam, werd de cultstatus van de Limburgse band rond frontman Koen Buyse een succesverhaal: de plaat verkocht meer dan 100.00 exemplaren. Met singles en spraakmakende videoclips zoals ‘Scared Of Yourself’, ‘Goodbye’ en ‘Believe In Me’ heeft Zornik zich resoluut in het geheugen van de Belgische rockfan genesteld. De verdere milestones liegen er niet om: gouden en platina albums, talloze festivals in binnen- en buitenland, uitverkochte tours, nummer één noteringen in de charts en het winnen van diverse awards.

De populariteit van Zornik is sinds de comeback in 2020 alleen maar toegenomen, want elke AB-show verkocht sindsdien los uit. Hetzelfde geldt voor het concert op vrijdag 15 maart, dat werd aangekondigd om de 20ste verjaardag van ‘One-Armed Bandit’ te vieren. Daarom wordt nu zaterdag 16 maart 2024 toegevoegd als extra feestavond. Zornik zal het album integraal spelen, van de eerste tot de laatste minuut, gecombineerd met hun andere hits.

Tickets en prijzen:
Voorverkoop: 29 euro
Kassa: 30 euro
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over