2017 wordt het jaar van de grote terugkeer van dé pijler van de Franse electro-scene! Zopas kondigde Vitalic nog aan dat zijn vierde langspeler op 20 januari 2017 in de rekken ligt en onthulde hij in één beweging ook de eerste single “Waiting For The Stars”, maar nu is er ook meteen al een rendez-vous met zijn Belgische fans. Op donderdag 26 januari staat hij op de planken in de AB!

Al sinds de release van zijn debuutplaat ‘OK Cowboys’, waarop hyperkinetische electro hand in...

19 november gaat in het theater van de Openbare Bibliotheek in Amsterdam de voorstelling Wij weten wie wij zijn... van Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet in première. Ter gelegenheid van hun tienjarig bestaan brengen ze dit najaar hun ‚grootste hits’ en nieuwe licht-filosofische verhalen over feestjes, taart, jarig zijn en te zijn of niet te zijn.

Muziek, literatuur en filosofie. Gaat dat samen? Ja! Dat bewijzen Toon Tellegen en...

Rechtstreeks uit de Emmy-genomineerde Netflix-documentairereeks Making a Murderer komen advocaten Dean Strang en Jerry Buting naar de Antwerpse Arenberg om hun kijk op een van de meest besproken en controversiële strafrechtelijke processen van de afgelopen jaren te delen. De documentaire over de onfortuinlijke familie Avery zette enkele maanden geleden de wereld op zijn kop, België inclusief.

Making a Murderer vertelt het verhaal van Stephen Avery, die 18 jaar in de...