Nog een twee weken, en ons jaarlijks feest barst los op de Grote Kaai in Lokeren! Sinds vorige week is onze affiche helemaal compleet, met Jamie Lidell op 10 augustus. Maar... we hebben nog één plekje over op onze affiche! Je mixtape naar Vi.be, en wie weet draai jij het feestje van het jaar op gang, als allereerste dj van dit jaar in de Red Bull Elektropedia Room!

Tickets voor alle avonden koop je via www.lokersefeesten.be! Drinks/food-bonnen koop je vooraf ook...

Op 23 oktober gaat het nieuwste seizoen van 'The Walking Dead' in première op FOX. De première is zoals gebruikelijk binnen 24 uur na de eerste uitzending in Amerika te zien. De nieuwe afleveringen van het achtste seizoen zijn vanaf dan elke maandagavond om 22.30 uur te zien op FOX.

100ste Aflevering

Het achtste seizoen van ‘The Walking Dead’ start met de honderdste aflevering van de hit-serie. Evenals de voorgaande...

In het najaar verschijnt The faster I waltz, the better I jive, de nieuwe EP van Uncle Wellington. In afwachting presenteert de band een tentoonstelling en kunst- en literatuurmagazine. Zeven kunstenaars en zeven schrijvers maakten werk op basis van de muziek. Op zondag 23 juli opent de tentoonstelling in NEST (Gent).

Het voorbije jaar werkte Uncle Wellington, de Gentse band rond Kortrijks Letterzetter (stadsdichter) Jonas Bruyneel, aan een plaat met...