Niet één, niet twee, niet drie, maar liefst vier bekende gasten vlijen zich op vrijdag 7 oktober 2016 neer in de sofa van Jonas & Van Geel. Jonas ontvangt Eline De Munck, Jef Neve, Milow en Peter Van de Veire in zijn late night show die er voor de gelegenheid extra muzikaal uitziet. Peter en Milow die samen in zijn show zitten, dat is voor Jonas de ideale gelegenheid om het Zomerhit-incident recht te zetten.

Peter Van de Veire krijgt eindelijk de kans om één en ander goed te maken. Hij overhandigt Milow de trofee voor Herfsthit 2016. “Ik ben super ontroerd. Eigenlijk zijn herfsthits veel leuker”, klinkt het bij de artiest. Zijn nieuwe single heet ‘No No No’, maar op de vraag om dat nummer in de studio te komen zingen, antwoordt Milow natuurlijk yes yes yes.

Eline De Munck heeft van haar brillenlijn ‘Odette Lunettes’ een succesverhaal gemaakt. Binnenkort komt er nog een hoofdstuk bij: ze brengt een lijn sportbrillen uit. In Jonas & Van Geel vertelt ze er alles over.

En wat gebeurt er als je Peter Van de Veire op het podium zet met twee muzikaal getalenteerde gasten? Dan krijg je een rondje 90’s Piano Karaoke. Gelukkig had ook Jef Neve, de beste pianist van het land, vrijdag een gaatje vrij in zijn agenda.

Jef en Eline trainen momenteel allebei voor een marathon en dat brengt Jonas op een idee: tijd voor de Marathonkwis! Zijn ze echt klaar voor hun marathon of vliegen ze met hun klikken en hun klakken van de loopband?

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: