Ostend Beach Festival heeft zijn 15e editie succesvol afgesloten. Afgelopen weekend genoten meer dan 25.000 bezoekers van een indrukwekkende line-up en een feilloze organisatie. De organisatoren kijken dan ook bijzonder tevreden terug op een festivalweekend met heel veel sfeer maar zonder noemenswaardige incidenten. Het is vanaf nu aftellen naar de volgende editie van het festival dat zal plaatsvinden van 11 tot 13 juli 2025.

Met meer dan 100 (inter)nationale artiesten...

Voor een enthousiast publiek, met daarbij heel wat bekende Vlamingen en prominenten, beleefde Grand Show Folie Royale zijn wereldpremière op 12 juli.

Kosten noch moeite werd gespaard om het Grand Casino Knokke om te toveren tot een uniek decor voor een werelds spektakel, met een hoofdrol voor de historische kroonluchter en een opvallende dj-booth. Met live-muziek en een live-act wordt de toon al meteen gezet. Wat op het publiek...

Van ploeteren in de Ardeense modder tot een overdosis aan ijsjes en vlaai in Limburg. De B&B-uitbaters trekken er weer op uit voor een nieuwe week ‘Met Vier in Bed’. Koen en Ines ruilden het gejaagde leven in Antwerpen om voor de rust van de bossen in Libin. In Ma Bauge verwennen ze hun gasten met de schoonheid van de natuur rondom. Meer zelfs, Koen en Ines hebben er een...

Een ultieme mix van emoties overspoelt een nieuwe week van B&B Zoekt Lief. In Sluis dreigt er een bommetje te ontploffen bij Roland wanneer Katy haar mannen even aan het werk zet. “Jij zoekt een man hé, geen werkvolk”, klinkt het bij Roland. “Dat zijn geen goede punten”, reageert Katy verontwaardigd.

Bekijk hier de preview:

Ook in Portugal lopen...

Anna Maehl is een Deense songwriter, producer en componiste die tot voor kort in Brussel woonde. Ze vermengt op haar soloproject minimalistische pop, folk en DIY-producties tot sublieme nummers. Anna schopte het met haar debuutsingle Youth Song tot finaliste van De Nieuwe Lichting 2023. Het nummer werd nadien gebruikt in de succesvolle Vlaamse serie Knokke Off.

Als componiste werkt Anna samen met de gerenommeerde Belgische filmcomponist Raf Keunen, die...

Op 19, 20 en 21 september vindt in Haarlem de derde editie van Engelstalige comedyfestival Comedy Stop Haarlem plaats. Eerder kondigde het festival vijf namen als Mo Gilligan en Katherine Ryan aan. Vandaag wordt bekend gemaakt dat ook Troy Hawke, Sofie Hagen, Micky Overman, Matt Bragg en Tom Ballard optreden tijdens de aankomende editie. De kaartverkoop voor de nieuwe shows start op per direct.

Plots merkt cabaretier Micky Overman dat...

Het welgekende Huizenjagersbusje, een portie enthousiaste makelaars en een lading nieuwsgierige potentiële kopers… Het is de perfecte cocktail voor een reeks gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers. Het Huizenjagersbusje heeft al heel wat kilometers op de teller staan, maar het is nog lang niet gedaan. Want vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen hervat met drie huizenjagers aan boord die gans België zullen doorkruisen op zoek naar pareltjes in het vastgoedlandschap.

Drie...

Pukkelpop en UCLL slaan de handen opnieuw in elkaar voor E-rena, het podium dat focust op de technologische ontwikkelingen in het heden en digitale revoluties in de toekomst. Een heel weekend lang kan je er terecht voor gaming, inspirerende talks, spannende esports, boeiende podcasts en straffe AI-experimenten.

Marc Vandewalle, algemeen directeur van UCLL: “Onze onderzoekers zijn al een hele tijd intensief bezig met de nieuwste AI-ontwikkelingen en worden voortdurend overspoeld...

Hij staat in de Rock & Roll Hall Of Fame, won al twee keer een Grammy en kreeg als eerste rapper de prestigieuze Kennedy Center Honor. Hij is artiest, acteur, auteur, ondernemer en filantroop. Allemaal woorden om LL COOL J te omschrijven, maar hiphoplegende is waarschijnlijk het meest gepast. Vandaag kondigt de 56-jarige Amerikaanse G.O.A.T. zijn veertiende studioalbum The FORCE aan, Frequencies of Real Creative Energy. Het album verschijnt op...

Disney's "Young Woman and the Sea," het buitengewone en waargebeurde verhaal van Trudy Ederle, de eerste vrouw die met succes het Kanaal overzwom, kan vanaf 19 juli exclusief op Disney+ gestreamd worden.

In "Young Woman and the Sea" schittert Daisy Ridley als de talentvolle zwemmer die in 1905 werd geboren uit immigrantenouders in New York City. Dankzij de trouwe steun van haar oudere zus en ondersteunende trainers overwon ze...

Kelly Lee Owens heeft de single Love You Got uitgebracht. Hiermee laat ze alvast wat horen van haar aankomende album, Dreamstate. Dat album zal op 18 oktober verschijnen via dh2, het nieuwe elektronische sublabel van Dirty Hit. Je kunt de single hier op Spotify luisteren.

De producer en zangeres Kelly Lee Owens brak in 2017 door met haar titelloze debuutalbum....

Pagina's