26 jaar carrière en absoluut nog niet van plan om het rustiger aan te doen! Sum 41 kondigt de 'Does This Look All Killer No Filler Tour' aan, een reeks concerten ter ere van hun eerste twee cultalbums. Hun landgenoten Simple Plan zullen hen vergezellen als special guests op deze jubileumtournee. Aanschouw ze op het podium in Vorst Nationaal op woensdag 19 oktober 2022!

Op de 41ste dag van de zomer van 1996 wordt Sum 41 geboren in Ajax, Ontario. De vier jonge Canadezen tekenen...

Het Afropolitan Festival zal van 26 tot 29 mei 2022 plaatsvinden bij Bozar. Onder het thema ‘Women Power’ viert deze 5e editie de creatieve kracht van vrouwelijke Afrikaanse artiesten en artiesten van Afrikaanse afkomst, maar ook hun strijd voor meer vrijheid en een bredere actieradius.

Trouw aan zijn DNA, biedt het festival vier dagen van multidisciplinaire evenementen: concerten, films, literaire ontmoetingen, debatten, performances, slam, fashion pop-up, masterclasses en workshops. Het...

Gedurende de maand juni zal Fanny Ardant de eregaste zijn van Bozar, van CINEMATEK en van het BRIFF. Dit is de perfecte gelegenheid voor een terugblik op het geweldige parcours van de eminente Franse actrice en regisseuse Fanny Ardant, een boegbeeld in het landschap van de Franse cinema.

Fanny Ardant hoeft amper nog voorgesteld te worden. Deze sleutelfiguur van de Franse cinema, die bekendheid verwierf met haar lumineuze vertolking van...