2022 is het jaar van de terugkeer van één van de grootste groepen uit de Britse scene. Editors treedt opnieuw op de voorgrond en brengt op 23 september zijn langverwachte zevende album uit. Afgelopen zondagavond serveerden ze ons alvast een voorsmaakje met hun spectaculaire headline-show op HEAR HEAR! festival. Het is klaar en duidelijk: van de band uit Birmingham hebben we het laatste nog niet gezien. Vandaag kondigt Editors een nieuwe zaalshow aan, op 26 oktober in Vorst Nationaal!

Tom Smith, zijn band én nieuwkomer...

KATNUF (21), wiens echte naam Anas Kasmi is, een Belgische popartiest van Marokkaanse komaf. Kort na zijn eerste doorbraak met viral hit single Interessant staat hij alweer klaar met zijn volgende solo track genaamd ‘Van Mij Zijn’. Ook bij deze track wist KATNUF weer voor een ongekende hype te zorgen. Previews “Van Mij Zijn” behaalde vooraf aan release al meer dan 60 miljoen views op TikTok. Iets dat we in...

Eric Prydz komt met een extra HOLO show naar Ziggo Dome op woensdag 19 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. Tickets voor de eerder aangekondigde show die plaatsvindt op donderdag 20 oktober, zijn uitverkocht. De pre-sale voor de extra show start vandaag, vrijdag 12 augustus, om 15:00 uur en de reguliere kaartverkoop start dinsdag 16 augustus om 12:00 uur.

De legendarische Zweed was met zijn spectaculaire hologram-show in...