Na tien dagen bouwen begint het terrein van Solar Weekend tot wasdom te komen. Vandaag om 12.00 uur verwelkomde Solar Weekend de eerste bezoekers voor de uitverkochte camping, zij kunnen gaan genieten van een divers campingprogramma. Zaterdag om 11.00 uur openen de deuren van het festival zelf.

Vandaag werden de laatste campingkaarten voor Solar Weekend verkocht. Net als in voorgaande jaren heeft Solar Weekend dus weer een uitverkochte camping. Voor...

Het begon voor Eveline Cannoot allemaal 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D'haeze zette ze 3 jaar lang elke tent op z'n kop en dit onder de formatie WHOOPZ!, maar toch koos ze 5 jaar geleden om solo verder te gaan...en tot op de dag van vandaag heeft ze geen moment meer stilgezeten.

Een jaar...

Over een kleine 10 (!) dagen is er een nagelnieuwe AFF-editie! Op 7 & 8 augustus kan u in ruil voor minstens 3 gebruikte batterijen ruim 35 binnen- en buitenlandse acts komen ontdekken. En omdat AFF op verrassing blijft mikken voegen we vandaag nog 2 acts toe!

Met PETER KERNEL komt op 8 augustus een rasechte indie-act naar Genk. Peter Kernel is een driekoppig gezelschap met thuisbasissen in Canada,...

Op woensdag 5 augustus brengt Peter Van de Veire voor de laatste opname van Pop up live een artiestenlijst mee om u tegen te zeggen. Op het Rondplein in Mol maakt onder andere de internationale ster Mika zijn opwachting. Ook een heleboel Vlaamse artiesten zorgen voor een sterke affiche:

  • Gers Pardoel zingt 'Louise' en 'Festivals';
  • Maartje, Erik en Sanne zingen 'Ik kom er wel doorheen';
  • K's Choice komt langs met
  • ...

Op zaterdag 26 september 2015 vindt de 1e editie van het festival plaats, met een keur aan nationale en internationale rock act bij elkaar. Het hagelnieuwe concertgebouw de Basiliek zal de basis worden van dit jaarlijks terugkerend christelijke rockfestival. Tijdens de 1e editie van Rock Alive zullen ze flink gaat uitpakken met nieuwe en oude bands. Met als absolute headliners: Jerusalem en HB!

Rock Alive heeft als nieuw festival in...

Duivelshorentjes voor de spiegel geoefend, AC/DC-shirt vanonder het stof gehaald, bilnaad níét gewaxt? Jep, de fijnste slempartij van Gent en omstreken komt met Borlée-achtige snelheid dichterbij. Over minder dan twee weken kunt u weer helemaal loos gaan op de soundtrack van Intergalactic Lovers, Tourist LeMC, Regi & Linda, Les Truttes, Jebroer, De Mens en Magnus.

Ticketverkoop

Nog geen ticket? Geen nood. Tot donderdagnacht 6 augustus hebt u de kans om...

Het grootste familiefeest van de zomer, Suikerrock, is een groot succes. De tickets voor de Family Day op zondag 2 augustus zijn de deur uitgevlogen! Helaas zijn de tickets voor zondag en de combi tickets niet meer beschikbaar. Maar niet getreurd! Je kan nog altijd tickets bestellen voor de Friends Day op vrijdag 31 juli en ook voor zaterdag 1 augustus! Artiesten om 'U' tegen te zeggen

Ook op vrijdag...

We gaan het weekend in op de mix van blues, jazz, folk, chanson en Marokkaanse rootsmuziek die de charmante Hindi Zahra voor u op de Burg uitrolt. Bony King, de koning der Belgische songsmeden, mag openen.

Zaterdag waant u zich dankzij de zwoele en coole soul van Ben L'Oncle Soul ongetwijfeld in het Detroit van de sixties. Het Brusselse a capelle koor Karavan mag opwarmen met covers van Arno....

Zijn podiumprestaties zijn keer op keer belevenissen die de echte fans voor geen geld ter wereld willen missen. De mythe die Morrisey is, kondigt vandaag een nieuwe passage bij ons aan; op 28 september in de AB.

Moz strijkt in België neer met zijn tiende album onder de arm. 'World Peace is None of Your Business' kwam uit in juli vorig jaar, en bevat twaalf tracks die gekruid zijn van...

In België zie je al een tijd geen wilde dieren zoals olifanten en tijgers meer in het circus. Het is verboden bij wet, een wet die er kwam na een jarenlange campagne van dierenrechtenorganisaties. In de Verenigde Staten zorgde één olifant voor een revolutie in de dierenrechten: de Afrikaanse circusolifant Tyke. Haar verhaal is tragisch: in 1992 sloegen tijdens een optreden de stoppen door bij Tyke. Voor een publiek van...

Op zondag 2 augustus blaast Will Tura 75 kaarsjes uit, een verjaardag die Radio 2 uitgebreid viert. Tussen 12 en 16 uur vieren dochter Sandy Blanckaert en Luk Alloo samen met een rist artiesten de verjaardag van de Keizer van het Vlaamse lied op de Appelmarkt in Veurne. 's Avonds zenden Radio 2 en Eén het verjaardagsconcert van Will Tura in Veurne live uit op radio en televisie.

Tussen 12...

Pagina's