Het NN North Sea Jazz Festival maakt vandaag de volledige line-up bekend. Met de toevoeging van nog eens 23 namen is het programma van NN North Sea Jazz 2024 compleet. In totaal vinden op 12, 13 en 14 juli meer dan 150 optredens plaats, verdeeld over 16 podia in en om Rotterdam Ahoy. Het volledige blokkenschema staat nu op de website.

Eerder werden onder meer Al Di Meola, Black Pumas,...

Zee Skirts is de lichtjes mysterieuze band rond Zeezee L’amoroso. Na een self-released LP komt Zee Skirts vandaag met een tweede full album i.s.m. W.E.R.F. Records.

’Only the Bad Sleep Well’ is een verzameling songs speciaal geschreven voor slapelozen, verloren dagdromers en zij die hun pyjama koesteren als een kostbaar kleinood. Wat begon als een muzikale odyssee, ontpopte zich per ongeluk tot een conceptplaat.

We horen melodische oorwormen...

Penny Arcade heeft zijn eerste album onder deze artiestenpersona gereleased. Penny Arcade is de solo-act van de Britse James Hoare. Hem kun je kennen van eerdere projecten als; Veronica Falls, The Proper Ornaments en Ultimate Painting.

Je kunt het album hier op Spotify luisteren

Voor dit album heeft James de tijd genomen om tot de kern van elke song te komen. Het dromerige album...

Disney+ heeft aangekondigd dat "May the 12th Be With You", een nieuwe kortfilm van "The Simpsons", op 10 mei exclusief op Disney+ in première gaat. In de nieuwe kortfilm is het Moederdag en sluit Marge Simpson zich aan bij de moeders van Disney+ voor een speciaal uitje dat uitmondt in een episch galactisch avontuur vol helden, schurken en een verrassende oude vriend.

"May the 12th Be With You" is...

Op zondag 5 mei om 19u55 bij VTM, krijgen zowel Sanne als Niels presentatrice Dina Tersago over de vloer in hun melkveebedrijf. En dat betekent maar één ding: hun finale keuzemoment staat op het menu.

Na de dates die melkveeboerin Sanne (33) met boer Boris en aannemer Robin had, is het onzekerheid troef bij de mannen. De sympathieke heren hebben hun uiterste best gedaan om Sanne te charmeren maar zijn...

De nieuwe single van KANE heet What If I Want You Now. Het is de derde single van de band, die vorig jaar na bijna tien jaar weer samenkwam. Met hun nieuwe single klinkt KANE precies zoals ze anno 2024 willen klinken, zegt de band. “Een melodieuze pop-rock track geladen met positieve energie. Vol passie en liefde voor het schrijf-, opname-, mix- en masteringproces.”

Dinand; “And just like that… Is...

Wat krijg je als je Thibault Christiaensen met 6 andere Kempense punkers naar Japan stuurt? “Een gemein feestje”. Thibault Christiaensen trok naar het land van de rijzende zon om er te touren met zijn eigen band Equal Idiots en bevriende punkband The Priceduifkes. In De Kempen In Japan neemt hij je mee op roadtrip van Tokyo tot Hiroshima.

Tour

Stap mee op het vliegtuig in Zaventem en volg het avontuur...

Vrijdagavond stelde de Britse band Sea Girls hun nieuwe single "Come Back To Me" voor op BBC Radio 1 als 'Hottest Record in the World', waarna de single meteen officieel verschijnt op alle platformen. Het vermogen van het viertal om perfecte popmagie met rockinvloeden te creëren is opnieuw te horen met een pulserende, stuwende track die dankzij hun liveshows al uitgroeide tot een echte fanfavoriet. Nadat ze met "I Want...

Vanwege het overweldigende succes van de band Fontaines D.C., zijn we verheugd aan te kondigen dat er een extra show zal plaatsvinden op 17 november 2024. De Ierse band heeft besloten om hun Nederlandse fans van een extra datum te voorzien om dit langverwachte optreden bij te wonen. Tickets voor het concert op 16 & 17 november zijn verkrijgbaar vanaf vandaag, 3 mei 2024, via ...

Graag stellen we je hierbij “Wat ze wil” voor, de nieuwe single van de Nederlandse songwriter Theun met een h. Het afgelopen jaar stormde het behoorlijk het afgelopen jaar en “Wat ze wil” neemt ons mee in een uiterst herkenbare situatie, tenminste voor wie al een break-up meemaakte na een lange relatie.

In vergelijk met zijn vorige singles: “Ik Hobbel” en “ Altijd Weer Jezelf” werd de sound meer opengetrokken...

Hoog bezoek in de baktent, want Jeroom heeft niemand minder dan Lieven Scheire uitgenodigd. Aflevering drie staat volledig in het teken van de wetenschap, dus Lieven is de geknipte man om mee te jureren over de verschillende baksels. Als eerste opdracht maken de bakkers hersenen met een grijze massa bestaande uit red velvet cake en hersenkronkels met de smaak van cream cheese frosting. Als Lieven zijn ronde doet in de...

Pagina's