Wat nu volgt, is het aparte verhaal van een roedel jonge metalwolven. Synopsis: Evil Invaders komt, zal energieke ’80s trash metal spelen en u zal bijgevolg wekenlang over niets anders meer praten op het werk. Fast, loud & rude!

Met debuutplaat Pulses Of Pleasure amper twee maand onder de arm rolden Evil Invaders grote festivalkleppers als Pukkelpop, Graspop en Rock Herk in no time op. Maar het stevig...

De 28-jarige flamboyante Florence Welch leverde voor de zomer een fel gesmaakte derde langspeler: How Big, How Blue, How Beautiful. Van die derde plaat werden er inmiddels meer dan 10.000 stuks verkocht in België. Nieuwe single uit het wereldwijd geroemde album is ‘Queen of peace’, waarvan de bijhorende clip alweer een meesterwerk is.

Na twee waanzinnig succesvolle platen, is ook opvolger How Big, How Blue, How Beautiful (uit sinds juni...

Op zaterdag 30 januari 2016 geeft de Amerikaanse comedian Kevin Hart een show in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit optreden is onderdeel van de What Now? wereldtour en tickets hiervoor zullen op vrijdag 4 september om 10:00 uur in de verkoop gaan.

Kevin Hart is een van de grootste artiesten ter wereld. Drie jaar geleden verkocht hij nog in no time twee keer de Heineken Music Hall uit met...

Voor haar nieuwe single nodigt Reymer Ruben Block uit als gastzanger. Hun beider stemmen bezingen een ontmoeting, versmelting, en afscheid. 'The Hill' vertelt het eeuwige verhaal van een vrouw, een man, kinderen. Een andere vrouw verschijnt ten tonele, harten breken. De verschroeiende theremin in het refrein sleurt je mee, en laat je verweesd achter.

Deze single kreeg een speciale radio edit, in een remix van Greg Gordon. Gentry Studer nam...

De Sportpaleis Group, uitbater van Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Ethias Arena, Vorst Nationaal, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt, en de Hasseltse discotheek Versuz hebben sinds 1 september hun eigen radiozender op de Antwerpse 107 FM-frequentie. Sportpaleis FM maakt van 6 uur ’s morgens tot middernacht de luisteraars warm voor de concertbelevenis in de arena’s van de Sportpaleis Group. Versuz Radio versterkt van middernacht tot 6 uur het...

Al een hele zomer lang beheerst de asielcrisis de discussie en struikelen politici over elkaar om hun mening te ventileren. In Karen & de Coster peilen we niet naar hun mening, wel naar die van de inwoners van dit land. Hoe valt het mee om in de achtertuin van een asielcentrum te wonen? Hoe moeilijk is het om vandaag met de truck naar Calais te rijden? Waarom beslist iemand om...

In zeven seizoenen van Zo Man Zo Vrouw nam Jani al welgeteld 57 koppels onder zijn stilistische handen. Hij maakte ze stuk voor stuk gelukkig, velen tot tranen toe. Buikvlinderts vlogen spontaan weer op. De man met het magische stijlinzicht, die luistert naar wat vrouwen en mannen echt willen, deed het keer op keer. Hij gaf hen ook goede raad mee voor de toekomst. En tips. Nuttige tips waar je...

Eline De Munck zal binnenkort op VIJF te zien zijn in Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Samen met haar soulsister Lies zal ze de buikaflevering voor haar rekening nemen.

Eline en Lies vervolledigen daarmee de vier zussenduo's die al eerder bekend waren. Eva en Ella Daeleman starten op 2 september met een aflevering over borsten, Tanja en Mieke Dexters hebben het over...

Vanaf 2 september 2015 is het zo ver voor acteur, presentator, zanger en scenarist Jonas Van Geel. Met zijn eigen personalityshow geeft hij twee keer per week rendez­vous in de Vlaamse huiskamer.

In Jonas & Van Geel staan comedy, live muziek, talk en verrassingen centraal. Zowel op woensdag als op vrijdag verwondert Jonas de kijker én zijn bekende gasten met komische acts, filmpjes en muzikale hoogstandjes.

Elke aflevering van de...

VIJF start vanavond met Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella bijten de spits af en hebben het over borsten, van cupmaat tot tepelhof. En die borsten toont Be You(tiful) in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.

Eva en Ella krijgen hiervoor de hulp van vrouwen- en bijgevolg ook borstenkenners Jani Kazaltzis –...

Je hoort het quizmasters over heel de wereld zeggen: “Probeer vooral rustig te blijven!”. Vanaf nu is er slechts één quizmaster die deze zin met recht en reden mag uitspreken. In de nieuwe Eén-quiz Kalmte kan u redden gaat Tom Lenaerts vanaf zondag 13 september op zoek naar quizzers die niet alleen veel weten, maar die daarbij ook hun gierende zenuwen onder controle kunnen houden.

Vijf sympathieke Vlamingen strijden tegen...

Pagina's