Het nieuwe muziekfestival Paradise City heeft een meer dan geslaagde eerste editie achter de rug. Zo'n 5500 festivalgangers zakten afgelopen weekend af naar het groene domein aan het kasteel van Ribaucourt in Perk. De broeierige sfeer en een incidentloos verloop maakten het festival des te paradijselijker. De schaduwrijke houten loungeplekjes, exotische veggie foodtrucks en een vijver om te pootjebaden bleken een geslaagde combinatie met een line-up vol indie en elektronische...

De Pastorij van Olmen is opgeknapt. De benedenverdieping is ingericht voor kleinschalige gemeenschapsvormende activiteiten (lezingen, educatieve workshops, tentoonstellingen,…). Ook de tuin kreeg een nieuw grasveld en hekwerk rondom. Zo is de tuin een uitstekende plek voor gezellige (kleinschalige) artistieke openlucht evenementen. Deze zomer is er alvast een leuke programmatie met optredens, comedy-vertellingen, picknick,... Vaak met gratis toegang. Kortom, ’t zomert in de Pastorijtuin van Olmen.

Optredens

JackoBond, zaterdag 11 juli,...

De laatste lijn is finaal ingezet. Nog een kleine week en het Dystopia-festival zet op zaterdag 11 juli zijn podium weer op in Fort 3 in Borsbeek bij Antwerpen. Uiteraard mag u niet ontbreken. Dus bezorg ons vandaag nog uw accreditatie-aanvraag en wij verzekeren u een plekje op de perslijst die u toegang geeft tot Dystopia.

House music festival Dystopia ‘Expect the unexpected’ is toe aan zijn tweede editie....

De Gentse DJ/producer David Latour, o.a. gekend van zijn top 10 hits “Lady Masquerade” en “Venus Vs Mars” en Bert Van Renne, singer/songwriter die sinds zijn geslaagde deelname aan The Voice in 2013 zijn carrière een hoge vlucht ziet nemen onder de naam “White Bird”, hebben samen een zomersingel gemaakt die zich kan meten met internationale producties in het genre.

Dance-house met een hoog popgehalte, zo kan je “Need Nobody...

Over 10 dagen starten de Gentse Feesten en dus ook het Lacht Comedy Festival in de Vooruit. En omdat de tickets momenteel de deur uitvliegen is het hoog tijd om jouw agenda wat te plannen. Bovendien is de hittegolf nu achter de rug dus zijn we ook zeker van dat we leuk comedy- weer (niet te warm) zullen hebben :-)

Extra (4de!) voorstelling van De Avond van de Luistervink op...

Nu Rock Werchter het festivalseizoen definitief heeft geopend en de lijnen zijn uitgezet voor een lange zwoele zomer, surft Crammerock mee op de hittegolf om een volgende reeks topnamen aan haar affiche toe te voegen. Het Ierse hitwonder Gavin James, het geweldig dansbare Magnus, met Tom Barman en CJ Bolland aan het roer, glamrockers The Van Jets en het frisse Tout Va Bien vervoegen Triggerfinger en andere eerder aangekondigde namen...

Twee weken geleden walsten The Van Jets op rock Werchter The Barn plat. De kritieken logen er niet om: de band speelt deze zomer op zo'n hoog niveau dat ze terecht tot de Belgische top mogen gerekend worden.

Nu vrijdag 10 juli lanceren The Van Jets met 'CARPET MAN' de tweede single (en video) uit hun recent uitgebrachte nieuwe album 'Welcome To Strange Paradise'. Een festival mix van die nieuwe...

Voor het zesde jaar op rij vindt op de laatste dag van het filmfestival van Oostende (FFO15) de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen, de Ensors, plaats. Op zaterdag 19 september 2015 zal de jury van FFO15 de winnaars bekend maken van de Vlaamse Filmprijzen in een 19-tal categorieën waaronder Beste Acteur en Actrice, Beste Film, Beste Regisseur, Beste Debuut, Beste DOP en Beste Co-Productie.

De voorzitter van de jury is...

Ongewone muziekinstrumenten in de eerste aflevering van Pop up live

Stan Van Samang maakte gisteren in de eerste aflevering van Pop up live muziek met wel heel ongewone voorwerpen. Hij en zijn muzikanten lieten zich gaan op vuilnisbakken, metalen trommels, emmers, barkrukjes, en zelfs een winkelkar. Stan Van Samang bracht zo een erg ritmische versie van de hit When Doves Cry van Prince.

In Pop up live is er duidelijk...

Op 18 september stelt Chantal Acda haar nieuwe album ‘The Sparkle In Our Flaws’ voor. Deze plaat betekent meteen het startschot voor een uitgebreide tournee mét band in Europa en de USA in de daaropvolgende maanden. De Belgische release shows werden vandaag aangekondigd, de overige data volgen binnenkort.

‘The Sparkle In Our Flaws’ is Chantal Acda’s eerste release op het Glitterhouse label en werd geschreven terwijl ze toerde met haar...

Nationale Missendag © Tom Van Tongerloo

Op vrijdag 3 juli mocht discotheek Carré te Willebroek de kandidates voor Miss België 2016 verwelkomen tijdens de nationale Missendag. Maar liefst 230 aantrekkelijke dames veroverden een Golden ticket om mee te strijden voor het felbegeerde kroontje van Miss België. De meisjes stelden zich voor aan de pers en het aanwezige publiek, en gooiden daarbij meteen al hun troeven in de strijd. Met rond middernacht het hoogtepunt van de avond,...

Pagina's