Peter Minnebo

Beleef een bijzonder kerstconcert met twee bekende artiesten uit Zonhoven: pianist & componist Daniel Verstappen en zangeres Loredana!

Niet alleen zullen prachtige kerstliederen de revue passeren, bovendien zal Daniel Verstappen de pianobegeleiding verzorgen bij een sprankelend gastoptreden van het Zonhovense koor POPTIMUS, onder leiding van dirigent Wouter Vandevoort. Kortom, laat uw Kerstmaand goed beginnen vanuit de 'Kathedraal van de Kempen'.

Kom op zondagnamiddag 11 december naar de Sint-Quintinuskerk in Zonhoven (centrum); het concert start om 15.00 uur.

Daniël Verstappen is een internationaal 'cross-over' pianist-uitvoerder & componist. In zijn muziek combineert hij klassiek met modern en elektronische klanken. Begin dit jaar werd hij uitgenodigd om twee maal op te treden op de Wereld Expo in Dubai, in aanwezigheid van onze Koning & Koningin en tourt hij internationaal met zijn voorstelling Reconnection. Hij trad reeds op met Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Hans Zimmer, The Night Of The Proms, Brussels Philharmonic en vele anderen.

Loredana kent u van de dance-formatie 2 Fabiola (samen met partner Pat Krimson) en haar sublieme performances bij de Masked Singer en Liefde voor muziek. Haar solo carriëre bereikt tevens hoge toppen.

Poptimus is een Zonhovens koor dat al zo'n 12,5 jaar pop- en musicalsongs brengt onder leiding van Wouter Vandevoort. Het maakt onderdeel uit van de Pieter Jan Van Paesschen Korengroep.

Tickets en info: https://kerstconcertzonhoven.eventgoose.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Daniel Verstappen, Loredana,Poptimus
Datum: 
11 december 2022
Locatie: 
Sint-Quintinuskerk Zonhoven

Reservatie:

Meer over