Trots op onze Belgische acts!

Vandaag start de Week van de Belgische Muziek. Ook Rock Werchter viert mee. We verwelkomen elk jaar opnieuw verscheidene Belgische bands en artiesten. Met veel trots kondigen we vandaag onze Belgische acts aan die we komende zomer in het Festivalpark in Werchter mogen ontvangen! Daar wil jij bij zijn!

Glints en Loverman komen naar het festival op vrijdag 5 juli. Nieuw voor zaterdag 6 juli zijn Equal Idiots en Peuk. BLUAI, Brutus, Isaac Roux, J. Bernardt en Whispering Sons zullen op zondag 7 juli optreden. Eerder was al bekendgemaakt dat dEUS op vrijdag 5 juli in The Barn staat. Nog nieuw op de affiche: Eefje de Visser. De Nederlandse die in Gent woont en werkt maakt haar Rock Werchter debuut op donderdag 4 juli.

Onder andere Foo Fighters, Dua Lipa, Måneskin, Lenny Kravitz, Yungblud, Sum 41, Greta Van Fleet, Avril Lavigne en Jane’s Addiction werden eerder aangekondigd voor Rock Werchter 2024. Meer namen voor Rock Werchter volgen binnenkort.

CHECK ALLE AANGEKONDIGDE ACTS HIER!

Dagtickets voor zaterdag 6 juli en zondag 7 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor donderdag of vrijdag zijn nog beschikbaar. Ook in verkoop zijn campingtickets voor The Hive, The Hive MySpace, packages van The Hive Resort en tickets voor Camping Regular. Een Rock Werchter combiticket kost 309 euro, een dagticket 134 euro. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage.

KOOP NU JE TICKETS

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over