De Improfeten (met o.a. Foute Vrienden Jeron Dewulf en Christophe Stienlet) organiseren voor de tweede maal het Antwerp International Improv Festival. 4 unieke voorstellingen in de Arenberg Schouwburg te Antwerpen met gasten uit verschillende landen zoals Israel, Zweden, Frankrijk en Nederland. Het is een niet te missen evenement voor de comedy en improvisatie liefhebbers.

2nd Antwerp International Improv Festival

Voor het tweede jaar op rij vindt er in Antwerpen een internationaal improvisatie festival plaats. Geweldige improvisatie artiesten uit binnen - en buitenland tonen het beste van zichzelf. Met 4 unieke long form avondvoorstellingen en 2 improvisatie workshops zullen zij u een geweldige tijd bezorgen.

Op 11, 12 en 13 juni 2015 kan u de voorstellingen bijwonen in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. De laatste dag van het festival (14 juni 2015) verhuizen we naar het Joker Café waar we afsluiten met een knal. (kleine markt 16).

Op het podium leert u de Improfeten kennen, een professioneel impro theatergezelschap uit het Antwerpse. Jeron Dewulf, Christophe Stienlet, Tom Bibo, Jan Buermans en Michael Taeymans zorgen steeds weer voor uitverkochte zalen en verzekeren een hilarische avond voor iedereen. Daarnaast zijn ook Inbal Lory (Israel), Sébastien Chambres (Frankrijk), Jochem Meijer (Nederland), Sofia Czinkoczky (Zweden) en Bill Barberis (België) te zien. Elk met hun eigen talenten en gespecialiseerd in improvisatie.

Wenst u zelf uw improvisatie technieken bij te schaven? Schrijf u dan zeker in voor de workshops. Inbal Lory en Sébastien Chambres geven telkens 3 uur tips en tricks om van iedereen een impro artiest te maken.

Meer info en inschrijvingen kan u terug vinden op volgende websites:

Festival info: www.improvantwerp.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: