Volgens een Amerikaanse wetenschapper bevinden we ons door de evolutie van de technologie slechts op een halve minuut van Mars. Dat is ongeveer de tijd die Thirty Seconds To Mars nodig had om in een baan rond de aarde te geraken. De roem van zanger/gitarist Jared Leto zou kunnen geholpen hebben.

Thirty Seconds To Mars is een fenomeen. De groep neemt als eerste Amerikaanse band een clip op in China. De backing vocals op het derde album ‘This Is War’ (2009) komen van duizenden fans die in acht landen worden opgenomen. De daaropvolgende wereldtournee belandt in het Guinness Book als ‘langste concerttournee van een rockgroep’. Thirty Seconds To Mars treedt maar liefst 309 keer op in twee jaar tijd. Bij ons staan Vorst Nationaal, Rock Werchter en de Lotto Arena op het palmares. In het najaar komen de broers Jared en Shannon Leto en Tomo Miličević terug naar ons land!

De band kondigde het gisteren zelf al aan tijdens hun fantastische optreden op de Main Stage van Rock Werchter: op maandag 11 november (Wapenstilstand) komen ze in de Lotto Arena hun nieuwe plaat ‘Love Lust Faith + Dreams’ live voorstellen. Het vierde studioalbum kwam in mei van dit jaar op de markt en kent al een groot succes met hitsingles “City Of Angels” en “Up In The Air”. Tickets voor het concert in de Antwerpse Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 juli om 9u.

30 Seconds to Mars
Support act: you me at six
Lotto Arena, Antwerpen
Start ticketverkoop: vrijdag 12 juli, 9u
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: