De nieuwe zomerexpo van Kursaal Oostende is bekend. Van 24 juni tot 3 september komt Yale 3D World Magic & Fun naar de Stad aan Zee. Naast de klassieke 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar wordt dit jaar nog meer de kaart getrokken van de 3D-technologie.

“Het Kursaal heeft ondertussen een mooie traditie opgebouwd qua zomerexpo’s. Met de vernieuwde 3D World wordt het Oostendse zomeraanbod opnieuw goed aangevuld. Bovendien heeft Yale 3D World in het Kursaal 50% meer plaats. Het zal dus groter, interactiever en nog plezanter zijn. Plus, op het evenement staat geen leeftijd. Groot en klein nemen er met momenten hilarische foto’s in de 3D-scenes. Op die manier is er ook een blijvende herinnering voor de bezoekers. De inwoners van Oostende genieten bovendien in bepaalde periodes van een korting van 5 euro per ticket,” zegt burgemeester Vande Lanotte.

De tickets gaan in voorverkoop vanaf dinsdag 28 maart om 10:00. Voor alle vroege boekers die hun tickets bestellen voor 31 mei is er een korting voorzien van 3 euro per ticket. Voor de inwoners van Oostende is een speciale korting van 5 euro per ticket, geldig in bepaalde periodes.

Ontdek hier wat Augmented Reality is!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over