Don't panic! This soundsystem knows what's good for you. Met THE GALAXIE'S GUIDE TO THE DISCOBAR 5CD BOX maakt Discobar Galaxie haar motto helemaal waar!

The Galaxie's Guide To The Discobar, dat zijn vijf perfect gebalanceerde compilatiesn, met wat voor de heren van de discobar dé essentie is in soul, funk, rap, disco en house. Dé ultieme gids door het universum van de betere muziek, onversneden en zorgvuldig geselecteerd door drie kosmische superhelden: Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat. Original versions only, met intergalactisch "DISCOBAR GALAXIE" keurmerk!!!

• Superdynamite soul is dansbare zonneschijn, verpakt in Motown- en Staxpapier, gecombineerd met recente tracks.
• Funk is de grond van alle moderne dansmuziek. Soms zijn het de gitaartjes, dan weer de Hammond. Maar meestal is het de bas.
• Ambachtelijke hiphop uit de magische oldskool periode, toen het genre nog simpelweg rap werd genoemd.
• House music in zijn prilste, simpelste en puurste vorm. Het bereikte ons een kwarteeuw geleden en klinkt nog steeds onweerstaanbaar.
• En geen verklede indianen, bouwvakkers of andere kung-fu-fighting, maar DISCO met échte muzikanten en échte hoge hakken.

THE GALAXIE'S GUIDE TO THE DISCOBAR 5CD BOX, een essentiële box voor elke rechtgeaarde muziekliefhebber en elke scheefkosmische party-animal! Nu overal verkrijgbaar (slechts tijdelijk in deze melkweg!).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: