Alex Agnew kondige eerder dit jaar aan dat hij voor onbepaalde tijd zou stoppen met comedy om zich toe te leggen op zijn hard-rock band Diablo Blvd. Om zijn comedyfans niet in de kou te laten staan, neemt Alex Agnew afscheid in stijl. Wie Alex Agnew nog een laatste keer als comedian aan het werk wil zien, kan dat tijdens ‘Alex Agnew : The Legend Ends’.

Vrijdag 21 september 2012 startte de kaartverkoop voor ‘Alex Agnew : The Legend Ends’. Vrijdagavond was het Sportpaleis al voor 4/5 uitverkocht en maandag 24 september bleek de kaartverkoop sneller te gaan dan verwacht. Daarom werd besloten om een extra show toe te voegen. Ook op zaterdag 26 oktober 2013 kunt u de afscheidsshow van Alex Agnew in het Sportpaleis nog meemaken; er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Daarna gaat Alex Agnew zich een tijd toeleggen op zijn muziek. Tijd om o.a. met de band naar het buitenland te trekken.

Maar toch even deze speciale tussenstop... ook de Britse comedian Eddie Izzard komt in april 2013 ook naar het Sportpaleis. Voor de Kruitfabriek (VIER, aflevering woe 28/11) ging Alex Agnew samen met Lieven Scheire een reportage draaien op diens persconferentie ter aankondiging van deze show. En kijk, het klikte al snel tussen de Engelse comedian Izzard en zijn Antwerpse (met Engelse en Limburge roots) evenknie Alex Agnew.

Eddie Izzard nodigde de Antwerpse King of Comedy dan ook maar meteen uit om zijn voorprogramma te komen spelen, maar dan wel in het Engels. Een uitgelezen kans voor Alex Agnew om ook zijn internationale comedy-ambities al eens te testen. Bekijk hier een stuk van het interview tussen Alex Agnew en Iddie Izzard

Zodoende zal Alex Agnew op 21/4/2013 in het Engels te zien zijn als voorprogramma van Eddie Izzard. Daarna zal Alex Agnew nog te zien zijn op 25 en 26 oktober 2013 te zien zijn in zijn afscheidsshows -The Legend Ends

meer info over deze afscheidsshows op www.alexagnew.be
Kaarten kosten 27, 32 en 37 euro en kunt u bestellen via deze link of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: