Vandaag verschijnt ‘Boyz In The Yard’, de eerste single van urban zanger/songwriter/producer Amo Achille op Corner Vibe Records, in licentie onder Warner Music Benelux.

Amo Achille is een in Antwerpen residerende artiest die bij een kleine groep insiders al geruime tijd bekend staat als een enorm talent. Corner Vibe Records-oprichter TheColorGrey, zelf een aanstormend hip hop talent, tekende hem recent via een licentiecontract op het jonge urban label.

Amo Achille’s muziek wordt gekenmerkt door een indrukwekkende veelzijdigheid. Met sprekend gemak combineert hij ingrediënten uit hiphop, grime en r&b met punkrock, electro en afropop. Het resultaat is een even modern klinkende als onmiskenbaar persoonlijke mix. ‘Boyz In The Yard’ is een in ritme en sound door grime gedomineerde track.

De opmerkelijke video bij ‘Boyz In The Yard’ is van de hand van het jonge cinematografische talent Anthony Nti en cameraman Pieter-Jan Claessens, het duo dat eerder al naam maakte met video’s voor ondermeer ‘Sins’ en ‘Silence speaks’ van TheColorGrey.

Bekijk hier de videoclip:

Filmstudent Nti’s kortfilm Boi werd in 2016 met twee prijzen bekroond op Film Fest Gent, en die dubbele eer viel hem kort nadien nogmaals te beurt op het Internationaal Kortfilm Festival Leuven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over