Café d’Anvers viert samen met holebi’s jaarlijkse Antwerp Pride

Niet lang na de hoog-controversiële homofobe uitspraken van Dj en producer Ten Walls, toont Café d’Anvers zich onomwonden pro-gay. Op acht augustus 2015 komen holebi’s samen in Antwerpen om er de 8ste editie van de jaarlijkse Antwerp Pride te vieren. s ‘Avonds wordt het evenement afgesloten met de officiële party in Café d’Anvers, midden in de ‘rosse buurt’ van de stad.

De club Café d’Anvers bevindt zich al van oudsher in de Verversrui, pal in het midden van het Schipperskwartier. Een buurt waar heteroseksualiteit de plak zwaait. Net daarom besloot het team van Extravaganza, een gay party-concept uit Antwerpen, om de Antwerp Pride hier af te sluiten. Op die manier krijgt de unieke buurt die avond nét dat beetje extra charme.

Op 8 augustus zijn alle holebi’s (maar ook hetero’s) uitgenodigd op deze afsluiter van de Antwerpse Gay Pride-variant. Wat de Antwerp Pride zo speciaal maakt, is de tolerantie en het respect dat iedere feestganger heeft voor zijn naaste. Het is een unieke sfeer die je zelden beleeft. Iedereen loopt rond met een glimlach en de dagelijkse sleur van het hedendaagse leven wordt even volledig aan de kant gelaten.

Net daar past Café d’Anvers in het plaatje. De bezoekers van de club staan bekend als tolerante, blije feestgangers die als enige doel een leuk feestje voor ogen hebben. In de oorspronkelijk 16de-eeuwse kerk was in een ver verleden trouwens de homobar Mobile Ritz gevestigd, berucht in Antwerpen en iets waarvan gezegd werd dat je het toch eenmaal gezien moest hebben.
Tien jaar later opende Café d’Anvers op deze plek haar deuren. Bovendien wordt in Café d’Anvers, een van dé nachtclubs van België, ook niet snel vergeten dat de muziek waarop deze club draait, net haar oorsprong vond in de gay-scene.

Muzikaal wordt trouwens niets aan het toeval overgelaten. Met de nieuwe, unieke geluidsinstallatie van Pioneer en de fantastische akoestiek van de omgetoverde kerk, zal ook elke bezoeker optimaal genieten. Aan de line-up moet men niet twijfelen, die is zowat wekelijks ijzersterk in de club. Kort samengevat: de Antwerp Pride afterparty bevat elk ingrediënt voor een fantastisch feest!

Tickets voor het evenement zijn te koop in voorverkoop op www.cafedanvers.com. Bovendien zullen er ook een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar zijn aan de deur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Antwerp Pride
Datum: 
8 augustus 2015
Locatie: 
Café d'Anvers, Antwerpen

Reservatie:

Meer over