Van woensdag 4 tot en met zondag 8 november 2015 trekt VTMKZOOM eropuit met de tweede editie van de VTMKZOOM Speelgoedfabriek. Iedere dag kunnen kinderen zich in Stuurboord Antwerpen komen uitleven in een wereld vol speelgoed met Kaztaars Arne, Olga en Bab. De VTMKZOOM Speelgoedfabriek is opnieuw helemaal gratis. Iedereen kon zich inschrijven via vtmkzoom.be en met succes: alle plaatsjes zijn ondertussen volzet. Er zijn enkel nog tickets te winnen via de dagelijkse uitzendingen van De Funnie Show de komende weken, telkens om 18.30.

Kaztaars Olga, Bab en Arne: “De Speelgoedfabriek, dat is super veel speelgoed verzameld op één plaats: het aardsparadijs voor kinderen dus. Samen met ons kunnen de aanwezige kinderen met ál het speelgoed spelen, nergens moeten ze afblijven? De max! Dat de Speelgoedfabriek nu al volzet is, zegt genoeg!”

Met de Speelgoedfabriek wil VTMKZOOM de herfstvakantie nóg leuker maken voor alle kinderen. Samen met de Kaztaars kunnen kinderen het coolste speelgoed ontdekken in een leuke omgeving vol animatie en spelletjes. Zo kunnen ze zich onder meer onderdompelen in een poppenwereld, hondentraining geven of zich laten gaan met foam dart blasters of schuimpijlpistolen. Speciaal voor de ouders is er ook een ouderhoek, waar zij rustig iets kunnen eten en drinken terwijl de kinderen zich amuseren.

De Funnie Show Live vanop de Speelgoedfabriek

Vijf dagen lang brengen de VTMKZOOM Kaztaars Bab, Olga en Arne live verslag voor de kijkers thuis vanuit de Speelgoedfabriek. Elke dag tussen 10.00 ’s morgens en 17.00 ’s avonds brengen de Kaztaars de hoogtepunten in twaalf korte live uitzendingen van het programma De Funnie Show. Aanwezige kinderen krijgen zo meteen ook de kans om een live uitzending van De Funnie Show bij te wonen en misschien ook zelf op tv te komen. Bovendien geven Bab, Olga en Arne elke dag nog de allerlaatste tickets weg.

Het is de tweede keer dat VTMKZOOM de Speelgoedfabriek organiseert. De eerste keer was in de herfstvakantie van 2014. Net als vorige editie zijn er ook nu dagelijks drie speelsessies waarin de kinderen zich telkens twee uur kunnen uitleven met Kaztaars Arne, Olga en Bab.

van woensdag 4 tot en met zondag 8 november 2015 stuurboord - Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over