Met de "Arne Vanhaecke - intiem en integer" show verandert elk podium in Arne’s woonkamer. Een cocon waarin verteld, gespeeld, gehuild maar vooral veel gelachen wordt. Door de combinatie van frêle liedjes, up tempo nummers en persoonlijke verhalen is de afstand tussen Arne en publiek nog nooit zo klein geweest.

Ondersteund door Andries Boone (viool, mandoline, accordeon) en Mathias Moors (contrabas) sleurt hij je mee naar een wereld vol vlinders en maagzweren, luizen, mysterieuze diva’s en dronken romantiek. Steeds op zoek naar die vonk, dat speciale moment waarbij toeschouwer en artiest op één lijn zitten. Zodat, wanneer de lichten weer aangaan, je enkel kan besluiten: het was magisch.

Arne Vanhaecke bracht vorig jaar zijn debuutplaat “Vlinders en een maagzweer” uit. Een hele reeks optredens volgde, waaronder een tour met Jan De Wilde. Hij werkt nu aan zijn nieuwe plaat die in januari 2014 zal verschijnen.

Andries Boone kennen we als muzikant van bij The Ballroomquartet, Guido Belcanto, Lennaert Maes, Guy Swinnen en Yevgueni. Mathias Moors speelt basgitaar en contrabas bij o.a. Stash, The Antler King en Jan De Wilde.

Je kan de show nu boeken bij post@tram10.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: