Pas gestart met eerste, eigen tv-programma 'Taarten van Begijn' terwijl comedyvoorstelling 'Speciaal Voor U' lovende reacties krijgt.

Begijn Le Bleu is deze dagen 'hotter dan hot'. Sinds zaterdag 10 januari presenteert hij zijn eerste, eigen tv-programma Taarten van Begijn op zender VTMKZOOM en zijn comedyvoorstelling 'Speciaal Voor U', nog het hele voorjaar te zien, krijgt lovende recensies.

Taarten van Begijn

Voor Taarten van Begijn neemt Begijn sinds zaterdag 10 januari de fakkel over van Staf Copppens. Daarin gaat hij samen met kinderen tussen 9 en 13 jaar taarten bakken om daarmee iemand te verrassen. U kan het VTMKZOOM-programma wekelijks bekijken op zaterdagochtend, maandagavond en woensdagnamiddag.

Comedyvoorstelling Speciaal Voor U

Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret. (De Standaard)

Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy. (De Morgen)

Begijn vertelt op uitstekende wijze, je hangt echt aan zijn lippen. Hij weet hoe hij een publiek kan vasthouden en aarzelt ook niet dat te doen. Tel daarbij het acteertalent van de man (quasi nooit iemand meer overtuigend een kip weten neerzetten) en meteen stijgt het niveau van de voorstelling... Het stuk waarin hij vol overtuiging vertelt over zijn zoektocht naar een gepaste kerstboom ... was ronduit hilarisch. Begijn heeft het metier om te weten wanneer hij wat moet zeggen en vooral wanneer te zwijgen. Hij weet als geen ander wanneer een pointe moet komen... (Cutting Edge)

Begijn Le Bleu scoort ook nog steeds met zijn bekende dance-act bij So You Think You Can Dance voor het 2BE-programma Foute Vrienden. Deze hilarische scene blijft een hit op You Tube, waar het op nummer 9 staat in de lijst van meest bekeken Medialaan-filmpjes vorig jaar. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen:

Begijn doet auditie voor 'So You Think You Can Dance' (2BE)

Begijn brengt dit cultuurseizoen ook nog steeds Ontploft!, een meeslepende vertelling over de Eerste Wereldoorlog, waarbij Begijn aan bod komt als verhalenverteller pur sang.

En alsof dat nog niet genoeg is, loopt ook zijn spraakmakende schoolvoorstelling In Your Face, samen met Tim Goditiabois, nog gewoon door. Begijn en Tim Goditiabois gooien met rake uitspraken en gaan met jongeren de confrontatie aan rond verschillende thema’s uit hun leefwereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over