Earth, Wind and Fire Experience - LUV’ - Jocelyn Brown - Kate Ryan en dj Ward zorgen voor de beste live discotunes

Trends komen en gaan, maar klassiekers blijven bestaan. In het geval van Studio 54 Sportpaleis gaat het dan zeker niet alleen over de discoclassics waarop iedereen uit de bol gaat. Want het evenement zelf is ook gerust een klassieker te noemen. Het glamoureuze en meest ongedwongen feest van het jaar is toe aan de 15de editie. Op zaterdag 1 oktober gaat het Sportpaleis uit z’n dak. Verwacht je aan tonnen confetti, liters champagne, de meest adembenemende acts van danseressen, dansers en drag queens en spetterende optredens van disco-legendes Earth, Wind and Fire Experience, LUV’, Jocelyn Brown en Kate Ryan.

De geschiedenis van de originele Studio 54 in New York City is ondertussen alom bekend. Toen de Antwerpse discotheek Red and Blue in maart van 2001 besloot elke eerste zondag van de maand een eigen Studio 54 party te organiseren ter ere van de originele club in NYC, had Ludo Smits, eigenaar van de Red and Blue, nooit kunnen vermoeden dat deze party’s zo’n een succes zouden worden. Al snel besloot Ludo om een editie te organiseren in het Antwerpse Sportpaleis. Die feesten werden mogelijk nog legendarischer dan de maandelijkse feesten in de club.

179 edities in de club en 15 edities in het Sportpaleis later, is Studio 54 nog steeds een begrip en erg populair. Voor de 15de editie haalden de organisatoren alles uit de kast. Die verjaardag werd vanmiddag al gevierd met een grote verjaardagstaart, vergezeld van twee drag queens. Bezieler Ludo Smits mocht samen met organisator Kris Vanhoyland, de dames van LUV’ en ambassadrice Kate Ryan vijftien kaarsjes uitblazen én de line-up bekend maken. Op het podium van Studio 54 staan internationale namen Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, Jocelyn Brown en LUV’. Wie anders dan dancequeen Kate Ryan, is een betere ambassadrice voor deze extra feestelijke editie. Zij praat op 1 oktober de show aan elkaar én treedt natuurlijk ook zelf op. Dj Ward zorgt voor vette discotracks.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Studio 54
Datum: 
Zaterdag 1 oktober 2016
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over