Bert Gabriëls, stand-upcomedian en boegbeeld van Zonde van de Zendtijd in de bres voor rolstoelgebruikers!

Bert Gabriëls, “Zonde van de Zendtijd”-vedette, was maar al te blij toen 2 weken geleden VOLT (één) de problematiek, die hij al 2 jaar in zijn zaalshow PECH aan de kaak stelt, in de aandacht bracht met de spraakmakende reportage over rolstoelgebruikers en De Lijn.

Maar voor Bert stopt het daar niet. Naast de problemen bij het nemen van de bus , is zelfstandig reizen voor de andersvalide geen sinecure; zelfs met een, haast onbetaalbare, speciaal aangepaste wagen. Tanken blijkt immers een schier onmogelijke taak! In ware “Zonde van de Zendtijd”-stijl werden de grappen die hij de voorbije jaren op het podium het lachende publiek voorschotelde wel erg concreet op beeld vastgelegd… grappig, maar ook best confronterend.

De aanleiding is de lancering van zijn zaalshow "PECH" op DVD. Twee jaar lang was Bert op pad met deze show, op zoek naar antwoorden. Wie bepaald er immers wat er al dan niet als “normaal”, “abnormaal” of “anders” dient te worden beschouwd? En hoe gaan we om met mensen en situaties die “niet normaal” zijn? Momenteel verblijft Bert in het buitenland om wille van enkele optredens in o.a. Brunei en Singapore. U kan ons wel steeds contacteren om een interview via Skype aan te vragen.

Helpt u graag een handje om Berts boodschap te verspreiden? Neem snel contact via onze gegevens onderaan en we bezorgen u een code om het filmpje op uw website te plaatsen.

DVD - pech
Sinds deze week ligt de DVD van deze comedyshow in de rekken. De nodige productinfo geven we u dan ook graag meteen mee.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: