TomorrowWorld al na één editie geselecteerd voor Best Music Festival Award

Tijdens de jaarlijkse Miami Winter Music Conference worden, de oscars van de muziekindustrie, de International Dance Music Awards, uitgereikt. Jaarlijks ontvangt de organisatie van IDMA meer dan 2 miljoen stemmen van over de hele wereld. Deze award show maakt deel uit van de Miami Winter Music Conference die een hele week duurt, van 21 tot 30 maart,  en waar de muziekindustrie van over de hele wereld verzameld is om aan workshops, congressen en lezingen deel te nemen. Tomorrowland, TomorrowWorld en Dimitri Vegas & Like Mike genomineerd.

Tomorrowland mocht al twee keer naar huis keren met een de award “Best Music Festival”.  Tomorrowland is opnieuw genomineerd in deze categorie en heel bijzonder is de concurrentie dit jaar. TomorrowWorld, het festival dat in september voor de allereerste keer werd georganiseerd in Atlanta (VS), komt nu al binnen in dezelfde lijst. Dat is een record. Nooit eerder kwam een festival zo snel binnen in de hitlist!  Tomorrowland en TomorrowWorld nemen het op tegen Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Californië), en BPM (Mexico). Tomorrowland is het enige Europese festival dat genomineerd is in de “Best Music Festival” categorie.

Het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike won vorig jaar de award voor “Break Through DJ” in Miami, maar dit jaar zouden ze misschien wel met 3 awards in hun koffer naar huis kunnen keren.  Ze zijn namelijk genomineerd in drie categorieën: Best Artist Group, Best Progressive/House/Electro dj en Best European dj. Het wordt een strijd tussen de grootste dj’s ter wereld. Dimitri Vegas & Like Mike staan op de 6e plaats in de dj-wereldranglijst, maar dingen naar de Best Progessive/House/Electro award met onder meer  nummer 1 van die lijst, onze noorderbuur dj Hardwell.  Andere genomineerden in Best Artist Group zijn Daft Punk, Nervo en Major Lazer. In de categorie European Best DJ vinden we naast de Willebroekse dj’s oa ook de Zweed Axwell en de Britse dj Carl Cox.

Stemmen kan hier : http://wintermusicconference.com/events/idmas/  De IDMA's worden uitgereikt op 27 maart tijdens de Winter Music Conference in Miami.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: