Ook dit jaar slaan BodyBeats, Dark Entries en Peek-A-Boo Magazine weer de handen in elkaar en pakken ze uit met het BIMFEST, oftewel het 'Belgian Independant Music Festival'. Ondertussen is het festival reeds aan zijn elfde editie toe! Het festival duurt twee dagen en elke dag wordt afgesloten met een afterparty!

De grootste troef van dit festival is en blijft de combinatie van relatief nieuwe bands met opnieuw tot leven gewekte (cult)acts. Headliners op de eerste dag zijn de Londense Industrial pioniers Test Dept.. De tweede dag wordt afgesloten door Joy Division-bassist Peter Hook die met zijn Peter Hook & The Light de klassieker 'Unknown Pleasures' integraal komt spelen. De overige acts worden uitgebreid aan u voorgesteld op de website van het festival.
»
Tickets voor de eerste dag van het festival op vrijdag 14 december kosten 30 euro in voorverkoop (35 euro aan de kassa), voor de tweede dag op 15 december is dat 35 euro (40 euro aan de kassa). Er zijn in voorverkoop ook combitickets te koop voor 60 euro (65 euro aan de kassa).

Bimfest
14 & 15 december 2012
Trix, Antwerpen
www.trixonline.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: