Boomtown 2023 trapt de zomer én de Gentse Feesten af op vrijdag 14 juli. Zeven dagen lang, tot donderdag 20 juli, worden jong talent en gevestigde acts uit binnen- en buitenland uitgenodigd op 3 verschillende podia. We lossen alvast de eerste lading namen

Boomtown is gratis op de Kouter, concerten bij Ha Concerts zijn betalend. Met een betalend ticket krijg je gegarandeerde toegang tot de concerten op het plein.

KOUTER

De kiosk op de Kouter wordt opnieuw het hoofdpodium voor gratis concerten én feesten. Met bands als STAKE, Dans Dans, Doodseskader en Meltheads mogen we een stevige dosis gitaren verwachten. Dj’s Dr. Rubinstein, de acid queen van Berlijn, en het Amsterdamse discoduo Kamma & Masalo zorgen voor een dansbaar tegengewicht.

HA CONCERTS

Bij Ha Concerts gaan de betalende concerten door. Voor concerten die op dezelfde dag doorgaan zijn er ook voordelige combitickets beschikbaar!

Enfant terrible en rasperformer Alabaster DePlume bijt de spits af. Oracle Sisters - psychedelische folk om U tegen te zeggen - stelt haar langverwachte debuutplaat Hydranism voor. Whispering Sons geeft een sneak peek van een nieuwe plaat! Ook fans van het zachtere werk komen aan hun trekken, met Marble Sounds en Willy Mason, de slowcore en lo-fi pop van Michelle ‘Party Girl’ Gurevich, onze favoriete Puerto Ricaanse Gentenaar Gabriel Rios én Marina Herlop, een klassiek pianiste die potten breekt met haar prachtige stem en elektronische percussie.

LINE-UPTICKETSCOMBITICKETS

ALLES KAN

Nieuw dit jaar is het Alles Kan-podium, dat een plaats krijgt op de Kouter, in samenwerking met de jeugddienst van Stad Gent. Jonge programmatoren en collectieven krijgen er de kans om beloftevolle bands en artiesten te tonen. Meer nieuws hierover volgt binnenkort!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over