Na een uitverkochte Arenbergschouwburg vorig jaar staan de broers Alejandro, Fabian en Daniel Manzano uit Florida klaar om België nogmaals onder te dompelen in hun harmonieus universum.

Boyce Avenue ontstond in 2004, nadat Daniel afstudeerde van Harvard Law School en terug in Florida ging wonen. De broers begonnen te jammen en voelden meteen de muzikale klik.

In 2007 schoot hun populariteit de hoogte in toen ze besloten om hun muziek en ideeën te delen op sociale media. Sindsdien heeft het Youtube-kanaal van Boyce Avenue al meer dan 1,8 miljoen views en 7 miljoen abonnees, wat hen tot de grootste independent band op het medium maakt. Oorspronkelijk zaten ze onder een groot label, maar uiteindelijk voelden ze de behoefte om als onafhankelijke groep verder te gaan. Dankzij hun eigen label 3 Peace Records hebben ze alle touwtjes in eigen handen en beslissen ze zelf over het volledige creatieve proces.

Hun covers zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen en bijgewerkt, waarbij intimiteit en hun talent worden onderstreept. Van Justin Timberlake tot Rihanna en Coldplay, Boyce Avenue zet de nummers om naar hun eigen warm geluid. Vorig jaar brachten ze de EP No Limits uit, met zeven eigen liedjes, en sindsdien spelen ze alle zalen over de hele wereld plat.

Boyce Avenue speelt op 20 oktober in Trix. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 juli via www.trixonline.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boyce Avenue
Datum: 
20 oktober 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over