Iron Maiden’s legendarische frontman Bruce Dickinson komt naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen voor een heel bijzondere avond. Geheel anders dan je van hem gewend bent. Geen Scream For Me heavy metal klassiekers die door de speakers knallen, maar Bruce solo op het podium, zonder instrumenten, wel met een microfoon. Op zondag 24 februari 2019 brengt hij zijn one-man ‘What Does This Button Do? speaking tour’ voor het eerst naar België. De ticketverkoop start op woensdag 31 oktober om 11u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Aan de hand van fragmenten uit zijn autobiografisch best-selling boek ‘What Does This Button Do?’, foto’s en een Q & A-sessie, krijgen fans de kans om dieper in de ziel van het rockicoon te kijken en hem vragen te stellen over zijn leven binnen en buiten de muziek. Ieder ticketkoper gaat tevens huiswaarts met een gesigneerd exemplaar van de Dickinson’s autobiografie ‘What Does This Button Do?’.

Bruce Dickinson is naast één van de meest iconische rockzangers en songschrijvers, een man van vele talenten. Naast een fantastisch zanger is hij ook piloot, luchtvaartondernemer, inspirerend spreker, bierbrouwer, boekschrijver, radiopresentator, filmscriptbedenker, internationaal schermer, vader en liefhebbende echtgenoot. Zonder twijfel één van de uniekste en interessantste mensen ter wereld. Mis deze kans niet om één van heavy metal’s grootsten aan het werk te horen over zichzelf en zijn visie op het leven, binnen en buiten de muziek.

  • “Dickinson is, as expected, a natural storyteller…what an inspirational and incredible man he is” – LOUD Magazine
  • “Dickinson isn’t your garden variety heavy metal legend…he is arguably THE metal legend” – Noisey
  • “Both insightful and entertaining” – Rolling Stone
  • ​"Bruce Dickinson is a superstar… When you dig deeper, you find that his tremendous sense of humour facilitates the telling of an epic story. This man has an enormous heart and fighting spirit." – Copenhagen Post newspaper, Denmark

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bruce Dickinson
Datum: 
Zondag 24 februari 2019
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over